PLESNA MENTORICA

Vrući odmor britanske miljenice na Hvaru: ‘Pratila sam svoje srce i odvelo me na plažu‘

Atraktivnu plesnu mentoricu iz britanske inačice showa "Ples sa zvijezdama" ništa nije moglo spriječiti da za odmor odabere Hvar
 Instagram

Atraktivnu plesnu mentoricu, 30-godišnju Nadiyu Bychkovu iz britanske inačice showa "Ples sa zvijezdama" nikakve preporuke niti mjere u vrijeme epidemije korone nisu spriječile da za svoj ljetni odmor odabere upravo našu obalu.

image
Instagram

- Pratila sam svoje srce i odvelo me na plažu - kaže.

Zahvaljujući idiličnim postovima koje svakodnevno dijeli sa svojim brojnim pratiteljima, dio njezine ljetne hrvatske avanture prenijeli su i britanski mediji.

image
Instagram

Posljednji u nizu postova onaj je na kojem seksepilna plesačica u ekstremno izazovnom bijelom bikiniju pluta na luftiću u obliku sladoleda, a pored fotografije koja je prikupila tisuće lajkova napisala je: "Sladoled je odgovor. Koje je bilo pitanje?".

image
Instagram

Uz fotografije na kojima pozira mahom u kupaćim kostimima, ova plesačica slovensko-ukrajinskih korijena objavila je i kako je posjetila BB Club Hvar te kultni klub Carpe Diem gdje je nedavno partijao i holivudski glumac Neil Patrick Harris.

Nadiya je ukrajinsko-slovenska plesačica koja se za Sloveniju natječe s Mihom Vodicarom, a bili su svjetski prvaci 2014. i 2015. godine

image
Instagram

No, lijepa Nadiya vrlo je interesantna britanskim medijima, pa su je tako ranije ove godine povezivali i s bivšim golmanom Davidom Jamesom, koji joj je bio plesni partner u lanjskom showu, no plesačica je otkrila kako se ne radi o ljubavnoj avanturi jer i dalje je u sretnoj vezi s nogometašem Matijom Skarabotom s kojim uskoro planira i vjenčanje, a najvjerojatnije zajedno i krstare našom obalom i istražuju najljepše kutke Hrvatske.

image
Instagram

A možda baš kod nas odluče uploviti u bračnu luku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:44