UHVAĆENI!

Vrući prizori s jahte: Najpoznatija sportska novinarka na svijetu u strastvenom klinču s glumcem

Najatraktivnija sportska novinarka na svijetu i jedan od najpopularnijih turskih glumaca bili su idealna meta za paparazze
Turski glumac Can Yaman i slavna talijanska sportska novinarka Diletta Leotta u vrtlogu strasti na jahti usidrenoj na turskoj obali
 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Ona je poznata kao jedna od najljepših sportskih novinarki na svijetu, žena zbog koje nogomet gledaju i oni koji nisu baš ludi za tim sportom, on je jedan od najljepših turskih glumaca sa sve uspješnijom međunarodnom karijerom.

Eksplozivan spoj Dilette Leotte i Cana Yamana savršena je meta za paparazze koji su ih snimili kako bezbrižno i otvoreno uživaju u zagrljajima i poljupcima na luksuznoj jahti kojom plove uz tursku obalu, s bazom u Bodrumu. U Turskoj su već duže vrijeme, odmaraju, druže se s Yamanovom obitelji, a tamo su s prijateljima pratili finale Eura i proslavili pobjedu Italije nad Engleskom.

image
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Inače, Diletta koja od 2018. godine radi za platformu DAZN napisala je kolumnu za britanski tabloid The Sun prije finala u kojoj je predvidjela da "Italiji neće biti lako s Engleskom na Wembleyju".

Turski mediji, posebno oni tabloidni i inače opsjednuti Canom Yamanom, ne mogu doći k sebi od sreće što mogu nadugo i naširoko pisati o "miljeniku žena".

Yaman ima kosovske i makedonske korijene, završio je pravni fakultet s najvišim ocjenama i radio kao odvjetnik za porezno pravo u turskoj podružnici PricewaterhouseCoopersa. No dojadili su mu odijela i pravni spisi pa se okrenuo ostvarenju glumačkog sna iz djetinjstva i od 2014. ne prestaje raditi.

image
Turski glumac Can Yaman i slavna talijanska sportska novinarka Diletta Leotta u vrtlogu strasti na jahti usidrenoj na turskoj obali
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Tema je još privlačnija jer je u priči i prezgodna i iznimno popularna novinarka, također pravnica po struci, koju su povezivali s brojnim moćnim i slavnim muškarcima, pa i s nogometašem Zlatanom Ibrahimovićem.

Lijepa Leotta (29) i mišićavi Can (31) upoznali su se kada su oboje snimali reklame za aplikaciju BuddyFitt prošle godine za vrijeme lockdowna. On joj je, kažu, poslao poruku, pa su se prvom prilikom našli su se u Rimu. Očigledno su se svidjeli jedno drugom jer se Yaman priključio njezinom društvu kada je, prošle godine u kolovozu slavila 29. rođendan u restoranu na Sardiniji. Isprva su negirali da među njima ima išta više od prijateljstva. Štoviše, ona je preko svojih PR-ovaca objavila da nisu u vezi.

image
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Ipak, u veljači ove godine Yaman, koji ima 7,9 milijuna pratitelja na Instagramu, počeo je objavljivati zajedničke fotografije na svojem profilu, a odmah zatim i Leotta je svojih 7,8 milijuna obožavatelja razočarala objavama koje jasno pokazuju da ljubi zgodnog Turčina.

Srca obožavateljica i obožavatelja bila su slomljena - na društvenim mrežama poručivali su Diletti i Yamanu - "Ostavi nju/njega, uzmi mene".

image
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Veći dio ove godine Yaman je proveo u Italiji zbog ljubavi, ali i posla. Snimio je neke reklame, imao jednu manju ulogu, ali i dobio odličan angažman u novom projektu produkcijske kuće Lux Vide. Naime, uskoro bi se trebala početi snimati nova verzija serije s kraja 1970-ih, Sandokan u kojoj će on glumiti kultnog "tigra od Malezije" i za koju bi, u prvoj sezoni, trebao zaraditi više od milijun eura.

Iako su u početku njihove veze neki mediji i u Turskoj i u Italiji pisali da je ona u stvari samo marketinški potez, te više puta objavljivali kako je ljubavi došao kraj, kako stvari sada stoje - par misli ozbiljno.

image
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Među žešćim tračevima je i onaj kako je Yamanova majka, Güldem Yaman naredila sinu da ostavi atraktivnu Talijanku, jer, navodno, nije željela doći u Tursku. Ipak, Yaman je upoznao Leottinu obitelj, a ona je početkom srpnja otišla u Istanbul gdje je upoznala glumčevu svojtu. Buduća svekrva tada je elegantno negirala tračeve o svojem protivljenju vezi, objavivši na Instagramu fotografije sa sinom i njegovom djevojkom uz riječi "Moja kći i sin, Diletta Leotta i Can Yaman".

I o vjenčanju para pisalo se svašta - turski mediji još su u veljači sve opisali s puno mašte i detalja - kako se par planira vjenčati na Siciliji već u kolovozu ove godine, da će vjenčanje koštati 600.000 eura, a pozivnice će dobiti 300 uzvanika. Naveli su čak i da će sretan događaj slaviti u poznatoj baroknoj palači Nicolaci u Notou.

Leotta je, pak, u razgovorima za neke talijanske medije potvrdila da se ona i Yaman namjeravaju vjenčati, no o datumu i planovima za vjenčanje nije željela govoriti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 23:38