‘POGLE‘ KAVALIRA‘

Vučić na svečanost stigao sa suprugom, svi komentiraju njegovu ruku: ‘Pa, ne tako mlohavo! K‘o drvena Marija‘

Tamara Vučić zablistala je u elegantnoj ružičastoj haljini i cipelama u istoj boji, a Vučić se odlučio za klasiku - crno odijelo

Tamara i Aleksandar Vučić

 Screenshot Instagram

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pohvalio se na Instagramu videom snimljenim na svečanosti povodom Vidovdana i njegova drugog mandata. Na svečanu ceremoniju stigao je u pratnji supruge Tamare koja se rijetko može vidjeti u javnosti.

Tamara Vučić zablistala je u elegantnoj ružičastoj haljini i cipelama u istoj boji, a Vučić se odlučio za klasiku - crno odijelo i kravatu.

Njihov video izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama, a korisnici Twittera posebno su bili kreativni u komentarima.

" Ako te supruga uhvati pod ruku,ne držiš je u ovom položaju - mlohavom", "A on ne zna ni kako se ruka drži, kad te žena uhvati pod ruku... Sav je nekako zbunjen", "A pogle' kavalira kako drži ruku u stilu što si se nakačila, ženo", "Drvo", "A vidi njegovu ruku! Kao drvena Marija" - glasili su neki od komentara upućenih Vučićevu držanju.

Ipak, bilo je i onih koji su nahvalili prvu damu Srbije.

"Predivna je i prelijepo se odjenula", "U globalu super, lijepa žena", "Jako lijepa i zgodna žena", "Bar je nasmijana" - glasili su neki od komentara korisnika društvenih mreža.

image

Tamara i Aleksandar Vučić

Screenshot Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2022 00:21