OBJAVIO FOTKU

Vučić se pohvalio kumčetom s Kosova: ‘Junak, ne plače uopće. Danas sam ga prvi put vidio‘

Lazar je rođen 27. srpnja ove godine, a tada je njegova obitelj izrazila želju da djetetu ime da predsjednik Srbije osobno

Aleksandar Vučić i Lazar Janković

 Instagram/Aleksandar Vučić/

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas članove obitelji Janković s Kosova i Metohije, čiji je sin Lazar tisućita beba koja je rođena u bolnici u Pasjanu od otvaranja te zdravstvene ustanove 2015. godine.

"Ovo je moje kumče Lazar, s Kosova i Metohije. Danas sam ga prvi put vidio i presretan sam zbog toga", napisao je Vučić u opisu fotografije objavljene na Instagramu, a na kojoj pozira s malenim Lazarom.

Lazar je rođen 27. srpnja ove godine, a tada je njegova obitelj izrazila želju da djetetu ime da predsjednik Srbije osobno, iz zahvalnosti za njegovo zalaganje za otvaranje rodilišta u Pasjanu, ali i za sveukupnu pomoć srpskom narodu na Kosovu i Metohiji, pišu srpski mediji.

Ranije se Vučić na Instagramu pohvalio da je kum Lazaru.

"Opet nam se na Kosovu i Metohiji Lazari rađaju. Lazar je napredno i zdravo dijete, tisućita beba rođena u Pasjanu, a ja sam vrlo počašćen da mu budem kum. Junak, ne plače uopće. Hajde, Lazare, daj nam jedan osmijeh!", napisao je Vučić nakon što je primio članove obitelji Janković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 13:29