INCIDENT U BEOGRADU

Vučićev kum razbio skupocjeni McLaren, oborio tri stupića i udario Corsu: S njim u autu bio i poznati kuhar

Uz to što je javnosti poznat kao sudionik brojnih kulinarskih emisija, chef je i veliki prijatelj srpskog predsjednika Vučića

Tomaž Kavčič i Aleksandar Vučić

 Instagram/Instagram

Poznati kum predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, Nikola Petrović, razbio je svoj skupocjeni "McLaren", a u tom trenutku je s bivšim direktorom "Elektromreža Srbije" bio i poznati kuhar, Vučićev prijatelj te vjenčani kum pjevača Petra Graše, Tomaž Kavčič.

Petrović je udario u ogradu u Užičkoj ulici u Beogradu, oborio tri stupića i udario u Opel Corsu. Tom prilikom povrjeđene su dvije osobe, a kao što su kamere Nova.rs zabilježile, Petrović je prilikom očevida sjedio u policijskom automobilu s kapom na glavi. Na suvozačkom mjestu nalazio se slovenski kuhar Tomaž Kavčić koji je na trenutak izašao iz automobila. Uz to što je javnosti poznat kao sudionik brojnih kulinarskih emisija, Kavčić je veliki prijatelj srpskog predsjednika Vučića, a nerijetko podijele fotografiju nekog zajedničkog druženja.

Vučić se na svom Instagramu u kolovozu 2021. pohvalio da je Tomaž organizirao i pripremio večeru za tadašnjeg premijera Sjeverne Makedonije Zorana Zaeva i premijera Albanije Edija Ramu.

- Do mene je Tomaž Kavčič, počasni konzul Srbije u Sloveniji. Nalazimo se u njegovom restoranu Zemono, sigurno jednom od najboljih mjesta u regiji. Budući da sam ja organizator večere i domaćin Zoranu Zaevu i Ediju Rami ovde u Zemonu, moram sve dobro pripremiti uz pomoć Tomija, a ova mangulica u kruhu je poseban specijalitet - napisao je Vučić uz fotografiju iz restorana.

Inače, Kavčić je bio jedan od trojice Grašinih kumova na vjenčanju s Hanom Huljić, uz bivšeg košarkaša Dina Rađu i pjevačeva prijatelja iz djetinjstva, Šimu Poduju, a usprkos prekidu dugogodišnje veze Petra Graše i pjevačice Danijele Martinović, slovenski je chef ostao prijatelj s oboje.

On je i vlasnik poznatog restorana "Pri Lojzetu“ u Sloveniji, a posljednjih godina dobio je brojna priznanja, među kojima i međunarodno priznanje, visoko cijenjena Michelinova zvijezda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 04:27