MORE NEUKUSA

Vulgarne kreacije, kičaste haljine i šareni uzorci: Ove modne promašaje bilo je teško ne primijetiti

Neka od najvećih imena glazbene industrije prisustvovala su glazbenom događaju, ali mnoštvo njih je podbacilo po pitanju mode

Nicki Minaj, Emily Ratajkowski, Doja Cat

 AFP

Od pretjerano kičastih haljina, šarenih uzoraka i vulgarnih kreacija, dodjela MTV Video Music nagrada bila je puna modnih promašaja. Neka od najvećih imena glazbene industrije prisustvovala su događaju koji se u utorak održao u Prudential Centeru u New Jerseyu, ali mnoštvo njih je podbacilo po pitanju mode. A ovu neslavnu listu, malo je reći neobičnih odabira, predvode reperica Nicki Minaj, model Emily Ratajkowski i pjevačica Saweetie.

image

Nicki Minaj

Angela Weiss/Afp

Minaj se tako odlučila za bizarnu, poput žvakaće gume ružičastu vjenčanicu sa steznikom za prsa i prozirnim donjim dijelom, kao i odgovarajućim čipkastim velom preko lica. Da stvar bude gora, Nickin izgled rumene mladenke kreirao je dvojac Dolce & Gabbana, a zvijezda ga je kasnije nosila i na pozornici u ulozi voditeljice. Minaj je uz haljinu uskladila i svoje pastelno ružičasto sjenilo.

image

Emily Ratajkowski

Angela Weiss/Afp

Istovremeno, Ratajkowski je odabrala zelenu haljinu idealnu za plažu, koja je otkrivala njezin preplanuli trbuh i u donjem se dijelu širila u šareni uzorak. Emily je sebi dodala nekoliko centimetara u štiklama s remenom, a svoje osnovne stvari držala je u maloj svjetlucavo crnoj torbici. Stilizirala je svoje kestenjaste pramenove u lepršave valove i nosila savršenu glam šminku.

image

Saweetie

Angela Weiss/Afp

Saweetie je podsjetila na poznati crtić, ‘Obitelj Kremenko‘, odjenuvši svjetlucavu, pastelno ružičastu haljinu sa šljokicama s velikim bijelim ukrasima od kostiju na vratu i struku, koja dolazi iz kolekcije Area za jesen/zimu 2023. Obula je štikle s otvorenim prstima s remenčićima i odlučila zalizati svoje tamne pramenove u konjski rep, s pramenovima koji su joj u valovima padali na čelo. Svoj je izgled za posebnu večer zaokružila parom blještavih ringova na ušima i vitičastim prstenom na lijevoj ruci.

image

Doechii

Dimitrios Kambouris/Getty Images Via Afp

Reperica i i pjevačica Doechii (25) mnoge je ostavila u nevjerici u prilično minijatutnoj i neusklađenoj odjeći. Nosila je jedva primjetnu crno-bijelu haljinu, koja je sa strane bila spojena tankim remenom od materijala koji je otkrio bujno poprsje. Glazbenica je kreaciju uparila s crveno-bijelom bejzbol kapom kojoj je dodala i sivo-bijele grijače za ruke.

image

Doja Cat

Angela Weiss/Afp

Još jedan modni promašaj večeri bila je Doja Cat, koja također gotovo ništa nije prepustila mašti u blještavoj haljini od paučine. Dobitnica Grammyja odlučila je odjenuti neobjašnjivi odjevni predmet načinjen od niti tkanine bez grudnjaka. Jedina stvar koja je štitila čednost pjevačice bile su male tange boje kože koje su se jedva vidjele kroz mrežu.

image

Tinashe

Dimitrios Kambouris/Getty Images Via Afp

U svojoj se golotinji natjecala s Tinasheom, koja je također jasno odlučila pokazati sve što ima na crvenom tepihu u svjetlucavoj crnoj mrežastoj haljini. Umjesto za tange, 30-godišnjakinja je koristila sjajnu crnu traku za tijelo kako bi pokrila bradavice i sitnim komadom trake prekrila je i intimno područje. Odisala je samopouzdanjem u jedva primjetnoj haljini koju je stilizirala vrtoglavo visokim lakiranim štiklama.

image

Karol G

Angela Weiss/Afp

Kolumbijska pjevačica Karol G, također se pridružila grupi koja je odlučila na dodjelu doći gotovo posve gola u prozirnoj pudrastoj čipkastoj haljini, te voluminoznom ogrtaču iste boje koji se vukao za njom. Kosu je obojila u blijedoružičasto.

image

Anitta

Angela Weiss/Afp

Iako brazilska pjevačica Anitta rijetko kad promaši s odabirom, njezin outfit na događanju definitvno nije bio pun pogodak. Nosila je dvobojnu Schiaparelli haljinu s golemom izrezanom ključanicom koja je otkrivala njen isklesani trbuh. Sve to je uparila s drečavim i upadljivim naušnicama, jednom crvenom, jednom žutom, kao i s crnom torbicom.

image

Colton Haynes

Dimitrios Kambouris/Getty Images Via Afp

Glumac Colton Haynes također nije uspio oduševiti izgledom, noseći bijelu smoking/haljinu preko krem dolčevite. Ovu je kombinaciju upario s masivnim crnim čizmama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 06:09