EPILOG AFERE U RIMU

Westa nakon afere ostavila supruga, a on sve negira: ‘Nije odselila, ona je na službenom putu‘

Podsjetimo, Dominic West je u Italiji proveo dvije noći u hotelu s Lily James, a ne mareći za paparazze izmiejnjivali su nježnosti
Catherine FitzGerald i Dominic West; Lily James na Visu
 Profimedia

Desetogodišnji brak Dominica Westa (51) navodno je na samom kraju, nakon što su se u listopadu pojavile fotografije na kojima izmjenjuje nježnosti s kolegicom Lily James (31) tijekom romantičnog vikenda u Rimu.

Njegova supruga Catherine Fitzgerald (49) priprema se podnijeti papire za rastavu nakon što joj je glumac priznao svoje osjećaje prema 20 godina mlađoj Lily.

image
Glospics/ Mega/The Mega Agency/Profimedia

- Catherine je najbližima rekla da joj je Dominic priznao da ima jake osjećaje prema Lily. U početku je mislila da je sve bila samo kratka avantura, ali joj je postalo očito da je to puno više od toga. Ona je shrvana. Teško se pomiriti s time - rekla je osoba bliska obitelji za The Sun.

image
Dominic West i Catherine Fitzgerald
Oconnor-arroyo/Pa Images/Profimedia

Podsjetimo, West je u Italiji proveo dvije noći u hotelu s Lily te ju je ljubio na ručku u jednom restoranu, ne mareći za paparazze. Samo nekoliko sati nakon što su fotografije izašle u medijima, bračni par je pokušao smiriti glasine slikajući se zajedno ispred njihovog doma u Wiltshireu uz tvrdnje da im je brak jak. Čak su se i strastveno poljubili.

image
Lily James i Dominic West
Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Par se oženio 2010. godine nakon što su obnovili svoju ljubav s fakulteta i imaju četvero djece.

Catherine je nedavno otišla s koferima iz obiteljskog doma, a West je još neki dan izjavio da je s njegovim brakom sve u redu te da je ona na službenom putu.

image
Dominic West
Anthony Harvey/Shutterstock Editorial/Profimedia

Za to vrijeme Lily je snimljena kako uživa i smije se s bliskim prijateljem Dominicom Cooperom na večeri. Budući da je trenutno u Velikoj Britaniji na snazi karantena i druženja su moguća samo s članovima kućanstva, Lily je kasnije pojasnila da se radilo o poslovnom sastanku, koji je dozvoljen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:24