BROJNE SU PODUDARNOSTI

Whitney Houston i kćer Bobbi Kristinu ubila je osoba bliska njima?

 Twitter

Da je Nick Gordon, bivši dečko tragično preminule Bobbi Kristine Brown, optužen da joj je prije nego što je pala u komu dao kobnu kombinaciju droge i alkohola već je svima poznata stvar iako je on sve te navode demantirao.

No Radar Online sada piše da su smrt Bobbi Kristine i njezine majke Whitney Houston povezane, te da je za njihov preran odlazak kriva ista, već spomenuta osoba - Nick.

- Brojne su podudarnosti u načinima na koje su obje stradale. Tijela su im bila puna modrica, a pronađene su bez svijesti u kadi s tim da je kasnije utvrđeno da su bile pod utjecajem droga. Osim toga - Nick je svaki put bio u blizini - objašnjava izvor za Radar Online.

Ovoga puta, protiv Nicka bi mogao svjedočiti i Max Lomas, njegov najbolji prijatelj koji je bio prisutan kada je tragedija zadesila Bobbi.

- Nick nije dobar čovjek. Bio je s Bobbi samo radi njezinog bogatstva. Čak joj je i božićne poklone kupovao s njezinim novcem - tvrdi izvor.

Whitneyino tijelo pronađeno je u kadi 11. veljače 2012. godine, a Bobbi je preminula 22. srpnja prošle godine nakon što je više od pola godine bila u komi.

Twitter

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 08:33