GOSTOVAO KOD HALLA

Will Smith se prije 30-ak godina i sam zezao na račun ćelavih ljudi, no sada mu više nije smiješno

Jedan korisnik Twittera podijelio je staru snimku showa u kojem glumac zbija šale na račun basista Johna B. Williamsa

Will Smith

 Backgrid Uk/Profimedia

Will Smith koji je u nedjelju navečer na svečanoj dodjeli Oscara odvalio šamar pred kamerama voditelju i komičaru Chrisu Rocku zbog šale na račun alopecije njegove supruge Jade Pinkett Smith, i sam se nekad zezao na račun ćelavih ljudi. Još jednom se potvrdila teza o prokletstvu interneta, jer on sve pamti iako svi zaboravljamo stvari iz svog života.

Riječ je o snimci iz vrlo popularnog showa Arsenio Hall u kojem je Smith gostovao, a nastala je negdje '90-ih. Na svom Twitter profilu podijelio ju je korisnik Three Crosses uz komentar kako je riječ o snimci na kojoj se vidi kako se Will Smith zeza na račun osobe s alopecijom. Uglavnom u tom videu Smithova šala išla je na račun basista grupe The Posse, Johna B. Williamsa koji je također bio dio tog showa.

"On ima pravilo - svaki dan mora brijati svoju glavu", opalio je tada Smith, a nakon što se osim smijeha u studiju čulo i poneko negodovanje, tada mlađahna zvijezda hit serije "Princ s Bel-Aira" koja ga je i proslavila uzvratio je kritičarima "ma dajte, to je šala". Je li John B. Williams uistinu osoba s alopecijom ili ne, koja u daleko većoj mjeri pogađa muškarce, nije poznato, no teško da je u tom trenutku i Smith znao pravu istinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 15:33