SHANIA TWAIN

Za golog Brada Pitta je otvoreno ustvrdila da je ‘nije impresionirao‘, 22 godine kasnije ima novu poruku

Kako se Twain u pjesmi "That Don‘t Impress Me Much" bavila samoživim zavodnicima, mnogi su mislili da je htjela "bocnuti" Brada Pitta
Shania Twain
 OConnor/AFF-USA.com/PA Images/Profimedia

Kanadska country pjevačica i kantautorica Shania Twain (55) američkom je glumcu Bradu Pittu (57) u petak na Twitteru čestitala rođendan te tako podsjetila na svoj legendarni hit iz 1998. godine "That Don't Impress Me Much" (hrv. to me baš i ne impresionira), piše Daily Mail.

"Sretan rođendan Bradu Pittu, danas ću napraviti iznimku", napisala je Twain te tu šaljivu objavu ukrasila virtualnim poljupcem. Korisnici Twittera prepoznali su smisao za humor kanadske pjevačice pa je objava u manje od 24 sata prikupila preko 55 tisuća lajkova.

Podsjetimo, Twain ovako pjeva u "That Don't Impress Me Much":

- Nikad nisam poznavala tipa koji u džepu nosi ogledalo, a u rukavu drži češalj, za svaki slučaj. Sav taj gel trebao bi učvrstiti tvoju kosu jer Bože sačuvaj da nije sve na svom mjestu. Misliš da si poseban, misliš da si nešto drugo. OK, ti si Brad Pitt. To me baš i ne impresionira. Imaš izgled, ali imaš li i dodir? Nemoj me krivo shvatiti, mislim da si OK, ali to me po noći neće grijati.

Kako se Twain u pjesmi bavila samoživim zavodnicima, mnogi su mislili da je tim stihom htjela "bocnuti" američkog glumca te ga prokazati kao nekoga tko je zaljubljen prvenstveno u sebe. "Sjećam se da mi je prijateljica došla u posjet za Božić dok sam snimala album 'Come On Over'. Pisala sam pjesme i tada je izbio skandal s Bradom Pittom i Gwyneth Paltrow, kad su objavljene fotografije na kojima je bio gol", rekla je Twain u razgovoru za Billboard 2017. godine, referirajući se na fotografije koje su bez Pittova dopuštenja objavljene u kolovozu 1997. godine u časopisu Playgirl.

Pitt je kasnije uspješno utužio časopis Playgirl. Sudac je izdavaču časopisa naredio da ne smije tiskati nove kopije broja u kojem je osvanuo obnaženi Pitt, ali nije naredio povlačenje onih brojeva koji su već bili poslani pretplatnicima.

Twain je u razgovoru za Billboard rekla da su tada svi pričali o tim fotografijama, ali da njoj nije bilo jasno zašto su izazvale baš toliku pažnju. "Mislila sam, 'to me baš i ne impresionira', mislim, čemu tolika strka. Gole ljude viđamo svaki dan", rekla je pjevačica te dodala da se u pjesmi nije bila okomila na Pitta, nego da je komentirala opsjednutost javnosti golotinjom. "Mogao je to biti bilo koji naočiti muškarac, ali on je tada bio u fokusu javnosti."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:32