REPLIKA STANA

Za manje od 20 dolara možete provesti noć u apartmanu megapopularnih ‘Prijatelja‘

U dvoetažnom prostoru posjetiteljima je na raspolaganju 18 prostorija s originalnim rekvizitima i kostimima iz hit TV serije
 Warner Bros. Television/Archives du 7eme Art/Photo12 via AFP

Nedugo nakon što je službeno objavljen datum premijere nove epizode popularnih "Prijatelja", 27. svibnja, Booking.com nudi jedinstveno iskustvo - za manje od 20 dolara možete boraviti u njujorškoj replici stana i ostalih prostorija u kojima je snimana jedna od najpoznatijih američkih serija, pišu američki mediji.

U hotelu The Friends Experience, smještenom u četvrti Gramercy na Manhattanu na broju 130 East, na uglu 23. ulice i Avenije Lexington, zainteresiranima se nudi noćenje u njujorškom apartmanu Monice i Rachel za samo 19,94 dolara.

I premda su scene serije iz unutarnjih prostora snimane u studiju u Los Angelesu, vanjski dio zgrade u kojoj su živjeli slavni 'prijatelji' nalazi se u New Yorku.

The Friends Experience je dvoetažni prostor u kojemu je posjetiteljima na raspolaganju 18 prostorija s originalnim rekvizitima i kostimima i moguće je rekreirati najpoznatije scene iz serije.

Zainteresirani mogu zaviriti kroz ljubičasta vrata stana u kojemu su živjele Rachel i Monica i opustiti se na naslonjaču Chandlera i Joeyja nakon što odigraju partiju malog nogometa ili isprobati neke od originalnih kostima iz serije.

Za posjetitelje je navečer organizirana posebna večera, a ujutro se mogu zavaliti u kultnu narančastu sofu uz kavu i pecivo u poznatom Central Perku, kafiću u kojemu se slavna šestorka redovito okupljala.

Cijena jednog noćenja ovaj put iznimno iznosi 19,94 dolara, što je simbolična brojka, jer je prva epizoda serije premijerno prikazana 1994., a moguće je rezervirati boravak od maksimalno dvije noći uzastopno.

Rezervacije će se moći obaviti 21. svibnja za boravak u apartmanima u nedjelju, 23. svibnja ili u ponedjeljak, 24. svibnja.

The Friends Experience, koji se nalazi u New Yorku i u Chicagu, otvoren je tijekom cijele godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. rujan 2022 16:27