SJEĆATE LI GA SE?

ZA NJIM SU 80-IH VRIŠTALE DJEVOJKE, A SAD JE U POTPUNO DRUGIM VODAMA Čuveni pjevač bacio se u pivski biznis: 'Stvarno mi se posrećilo'

 Getty Images

Engleski pjevač Rick Astley postao je globalna senzacija zahvaljujući hitu 'Never Gonna Give You Up' iz 1987. Pjesma je bila prva na top ljestvicama u čak 25 zemalja, a glazbeniku je godinu dana poslije donijela i prestižnu nagradu Brit Award. Rick, za kojem su vrištale djevojke na svim kontinentima, otišao je u mirovinu još 1993., ali na estradu se vratio lani studijskim albumom '50'.

Osim što opet pjeva, Astley je i radijski voditelj, a uskoro će, kaže, biti i proizvođač piva.

Britanskom The Mirroru već se pohvalio kako se povezao s pivovarom Mikkeller u Kopenhagenu u Danskoj, a njegovo pivo imat će slatkasti voćni okus.

'Obožavam popiti pivo u dobrome društvu, a sad mi se zbilja posrećilo jer mi vlasnik pivovare Mikkel Borg Bjergsø, bivši profesor matematike koji je naše omiljeno piće počeo proizvoditi u vlastitome domu, redovito šalje nove vrste na kušanje. Danci su me oduševili jer se ne boje eksperimentirati s okusima. Još samo moram smisliti ime za vlastito pivo i nadam se da ćete ga uskoro moći kupiti u trgovinama', rekao je 50-godišnji Astley.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 27:  Rick Astley attends The Magic of Christmas at London Palladium on November 27, 2016 in London, England.  (Photo by John Phillips/John Phillips/Getty Images)
John Phillips/Getty Images

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:41