NJEŽNI TRENUCI

Za njim uzdišu žene diljem svijeta, a već 6 godina voli samo nju: Vragolasti David ljubio djevojku nasred ulice

Damiano David i Giorgia Soleri uživali su u zajedničkom šopingu u Rimu, a pritom su razmjenjivali i nježnosti

Damiano David s djevojkom u Rimu

 Profimedia

Zvijezda talijanske rock grupe Maneskin, Damiano David, uživao je u šopingu u Rimu sa svojom djevojkom Giorgiom Soleri.

Par je posjetio luksuzni brend Cartier, a prije toga viđeni su kako razmjenjuju poljupce i nježnosti na ulici. U sivom baloneru i sa šiltericom na glavi, Damiano je izgledao vrlo opušteno u društvu zgodne Giorgije, koja je imala crni kaput, crne čizme na petu, a kosu je svezala u nonšalantnu punđu.

image

Damiano David i Giorgia Soleri

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Par se zaljubljeno gledao tijekom cijele kupovine te nisu skidali osmijehe s lica. Damiano je od 2017. u vezi s talijanskim modelom i influencericom Giorgiom.

image

Damiano David i Giorgia Soleri

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Inače, talijanski rokeri pokoravaju ljestvice u 20 zemalja, uključujući Italiju, Francusku i SAD, svojim novim, trećim po redu, albumom ‘Rush!‘ koji sadrži 17 pjesama.

Nedavno je objavljen i članak modne urednice Vanesse Friedman, pod nazivom ‘The Joy of Dressing Like a Rock God‘, koji se fokusira na to kako su basistica Victoria De Angelis, bubnjar Ethan Torchio, pjevač Damiano David i gitarist Thomas Raggi koristili modu i stil da ostave (još jedan) zapaženi trag.

Među ostalim, spomenula je i lažno vjenčanje organizirano u Rimu povodom izlaska novog albuma, a na kojem su se članovi benda ‘zavjetovali da će uvijek biti vjerni jedni drugima, u radosti i boli, u ljubavi i časti‘ svakog dana svojih života. Ceremoniju je vodio bivši umjetnički direktor Guccija, Alessandro Michele, a u publici su sjedili Machine Gun Kelly i redatelj Baz Luhrmann.

"Rijetko je koji mladi bend koristi modu kako bi pojačao i proširio svoju poruku tako upečatljivo kao Maneskin", napisala je Friedman.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 18:04