SVA JE NA MAMU

Za prvi dan škole, koju će pohađati kod kuće, Stormi (2) dobila je čak 75.000 kn vrijedan ruksak

Kći Kylie Jenner rado nosi luksuzne modne dodatke brendova Hermes i Louis Vuitton, a prvu Chanelovu torbicu dobila je za prvi rođendan
Kylie Jenner; Stormi Webster (u krugu)
 Angela Weiss/AFP; INSTAGRAM

Jabuka ne pada daleko od stabla - to definitivno vrijedi za dvogodišnju Stormi Webster, kći Kylie Jenner (22), reality zvijezde, influencerice i vlasnice kozmetičkog brenda, te repera Travisa Scotta (29). Malena je ovaj tjedan krenula u školu (pohađat će ju kod kuće), a slavna mama mezimici je za taj veliki, prvi dan osmislila stajling dostojan prave princeze.

Za razliku od "obične" djece, koja na nastavu idu ili u školskim uniformama ili ležernoj odjeći, Stormi je nosila crnu haljinicu, tenisice Air Jordan, dijamantne naušnice i ružičasti ruksak brenda Hermes koji stoji 12.000 dolara (oko 75.000 kuna).

Preslatka školarka pozirala je roditeljima u dvorištu, okružena luksuznim automobilima. A kako i ne bi, kad se procjenjuje da Kylie na bankovnom računu ima barem 900 milijuna dolara.

image
Stormi Webster
INSTAGRAM

Iako su joj tek dvije godine, djevojčica se već može pohvaliti zavidnom kolekcijom luksuznih modnih dodataka.

Tako joj je početkom ove godine teta Khloé Kardashian darovala Louis Vuitton Weekender torbu, na kojoj je izvezeno Stormino ime, a osim toga, ukrašena je i likovima iz animiranog filma "Trolovi", koji djevojčica obožava. Cijena spomenute torbe, prije dodavanja personaliziranih detalja, iznosi najmanje 2000 dolara.

Još jednu torbu istoga brenda malena je dobila i za prošli Božić, ali to je, čini se, samo kap u moru kad je kolekcija dizajnerskih torbi u pitanju.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

coolest baby to ever do ittt⛈??

Objavu dijeli Kylie ? (@kyliejenner)

U travnju 2019. Stormi je nosila mini ružičastu torbu Hermes Kelly Pochette - za nju treba izdvojiti 7,7 tisuća dolara, piše Daily Mail.

A prvu Chanelovu torbu dvogodišnjakinja je dobila lani za svoj prvi rođendan - ta je pak bila poklon od DJ Khaleda.

Inače, kolekcija torbica u vlasništvu Kylie Jenner vrijedi barem milijun dolara, pa niti ne čudi što je djevojčica od malih nogu krenula majčinim stopama.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

??✨

Objavu dijeli Kylie ? (@kyliejenner)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:19