RASKOŠAN STIL ŽIVOTA

Zaboravite bogatu djecu s Instagrama, upoznajte njihove bahate roditelje

 Instagram

Nakon što su proteklih mjeseci djeca koja imaju imućne roditelje objavljivala djeliće iz svojih luksuznih života, raskošnim stilom života sada su se na društvenim mrežama odlučili pohvaliti upravo njihovi roditelji.

Iako je profil Rich Parents of Instagram aktiviran prošle godine, ponovno je postao aktivan ovog travnja. Fotografije tako prikazuju roditelje koji su se prije odlaska na put fotografirali ispred privatnih aviona i luksuznih, sportskih automobila.

Pohvalili su se i poklonima kojima daruju svoju djecu, kao što su Rolex satovi ili potpuno novi Lamborghini ili Ferrari. Nijedno slavlje ne može proći bez skupih šampanjaca kao što je Armand de Brignac, čija boca može koštati i do 100 tisuća dolara.

Na spomenutom profilu jedan se otac tako pohvalio s novim Porscheom 918 Spyder čija je cijena oko 850 tisuća dolara, dok se jedna majka fotografirala hrpu novčanica koje su joj virile iz torbe dok ju je čistila.

Neke od fotografija su podijeljene s profila bogatih roditelja, a neki ih sami pošalju putem e-maila ili Instagrama.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 09:30