BRIT AWARDS

ZABRANJENA LJUBAV: ONA JE IMALA 31 GODINU, ON SAMO 17... Britanski pjevač sjetio se tragično preminule voditeljice

 
 AFP, gettyimages

Britanski pjevač Harry Styles (26) odao je počast svojoj bivšoj djevojci Caroline Flack (40) na 40. dodjeli glazbenih nagrada Brit Awards koja se u utorak, 18. veljače, održala u londonskoj O2 areni, piše Daily Mail.

Styles je u čast tragično preminule britanske televizijske voditeljice s kojom je 2011. godine tri mjeseca bio u vezi na rever svoga sakoa u kojem je došao na dodjelu stavio crnu vrpcu. Njihova je veza bila u fokusu medija jer je Styles tada imao 17, a Flack 31 godinu.

British singer-songwriter Harry Styles poses on the red carpet on arrival for the BRIT Awards 2020 in London on February 18, 2020. (Photo by Tolga AKMEN / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE  NO POSTERS  NO MERCHANDISE NO USE IN PUBLICATIONS DEVOTED TO ARTISTS
Tolga AKMEN / AFP

Podsjećamo, Flack je 14. veljače u vlastitom stanu u Londonu pronađena u beživotnom stanju te proglašena mrtvom. Voditeljičina najbolja prijateljica, stilistica Lou Teasdale (36), bila je kod Flack na Valentinovo kako bi je utješila nakon što je ova doznala da će morati na sud. Flack si je navodno oduzela život nekoliko minuta nakon što je Teasdale otišla iz njezinog doma kako bi obavila kupovinu. Jedan je izvor rekao da je Teasdale odlično utješila Flack te da ju je voditelja uspjela nagovoriti da ode kući. No, Teasdale se nakon kupovine nije mogla vratiti u voditeljičin stan. Stilistica je potom nazvala Flackinog oca Iana koji je uspio ući u kćerkin stan, gdje je ova beživotno ležala. Istraga njezine smrt počinje u srijedu.

Styles je tijekom dodjele nagrada Brit Awards izveo svoju novu pjesmu Falling, a mediji su njegovu izvedbu okarakterizirali kao osobito emotivnu.

Flack je često prisustvovala dodjeli nagrada Brit Awards, a prvi je puta na dodjelu došla 2011. godine.

Voditelj ovogodišnje dodjele nagrada komičar Jack Whitehall (31) također je odao počast preminuloj voditeljici. "Tijekom vikenda smo doznali da je naša prijateljica Caroline Flack tragično preminula. Bila je brižna i živahna osoba, a njezina je zabavna osobnost bila zarazna. Jako će nam nedostajati. Siguran sam da govorim u svačije ime kada kažem da su naše misli i molitve s njezinim prijateljima i obitelji", rekao je Whitehall.

Stylesova majka Anne Twist također je odala počast preminuloj Flack i to je učinila prigodnom pjesmom.

"Koliko se usamljenom moraš osjećati, da bi pomislila da to moraš napraviti, da osjećaš da nema ljubavi da ti pomogne da izguraš. Koliko te srce mora boljeti, da se osjećaš toliko usamljeno, i javno i privatno lice, oba su ranjiva. Maska koju svi nosimo, vani kada gdje je nebo otvoreno, pred očima drugih, mišljenja, riječi i okrutnost. Skinute maske i sama, crna te rupa okružuje, ni ramena ni srca dovoljnog da otkloni bol", napisala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:53