NAPOKON OSVETA

ZABRANJENO VOĆE JE NAJSLAĐE Ovo su žene koje Angelina nije htjela ni vidjeti u Bradovoj blizini, ali razvod je opet rasplamsao stara prijateljstva

Brad Pitt i Angelina Jolie snimljeni 2013. godine
 Getty Images / Getty Images for Paramount Pictures

I prije nego što je Angelina Jolie u rujnu podnijela zahtjev za razvod od Brada Pitta poslije deset godina veze i samo dvije godine braka, šuškalo se kako se holivudski par često svađao zbog njezine ljubomore i njegova ležernog životnog stila.

Actress Sarah Paulson poses backstage with her award for Best Actress in a Movie Made for Television or Limited Series for 'The People v. O.J. Simpson' during the 22nd Annual Critics' Choice Awards in Santa Monica, California, U.S., December 11, 2016.  REUTERS/Danny Moloshok
REUTERS

Američki mediji nedavno su pisali kako je Angelina na piku imala kolegicu Saru Paulson, s kojom je Brad 2013. snimio hvaljeni film '12 godina ropstva'.

Iako je Sarah deklarirana lezbijka, Jolie je nije htjela ni vidjeti u Pittovoj blizini.

'Između njih se osjetila nevjerojatna napetost na setu. Angelina je stalno dolazila na snimanje kako bi kontrolirala supruga i bila je jako drska prema Sari. Ona joj to nikad nije oprostila. Bila je i više nego razočarana jer je Jolie oduvijek smatrala najvećom gay ikonom zbog njezine borbe i zalaganja za prava homoseksualaca', rekao je izvor blizak Paulson.

Čim je javnost saznala za bračni krah Brangeline, Paulson je odlučila ne igrati na kartu ženske solidarnosti, nego stati na mušku stranu. Navodno je Bradu najveća potpora u borbi za skrbništvo nad djecom, a Jolie na sve moguće načine pokušava prikazati kao negativku i diskreditirati je u glumačkim krugovima, gdje ima jake veze.

Američki Radar Online sad je otkrio i imena drugih žena koje Angelina navodno nikad nije voljela, a Bradu je branila da se s njima druži.

Na popisu se našla i glumica Taylor Schilling, zvijezda američke hit televizijske serije 'Orange Is the New Black', kao i pjevačica Lady GaGa.

Lady Gaga arrives at the 58th Grammy Awards in Los Angeles, California February 15, 2016.  REUTERS/Danny Moloshok
DANNY MOLOSHOK / REUTERS
Lady Gaga arrives at the 58th Grammy Awards in Los Angeles, California February 15, 2016. REUTERS/Danny Moloshok

'Pitt tek sad uči uživati u slobodi. Obnovio je veze s ljudima koje je zbog ljubomorne supruge morao izbjegavati, a osobito uživa u ženskom društvu', rekli su prijatelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:24