U ULOZI KEČERA

Zac Efron više ne izgleda ovako? Preplanuo i nabildan, novom transformacijom ostavlja bez daha

Glumac, koji je oduvijek bio poznat po svom krupnom tijelu, dobio je znatnu količinu mišića kako bi rekonstruirao stas hrvača

Zac Efron

 Abc/Ferrari/Profimedia

Zac Efron izgleda neprepoznatljivo na fotografijama sa snimanja filma "The Iron Claw", prenosi Daily Mail.

U ulozi profesionalnog hrvača, kečera Kevina Von Ericha, Efron je preplanuo, nabildan, s novom frizurom te gotovo neprepoznatljv. Prema fotografijama koje su se pojavile na internetu, 35-godišnji Efron je setom hodao ogrnut ručnikom.

Glumac, koji je oduvijek bio poznat po svom krupnom tijelu, dobio je znatnu količinu mišića kako bi rekonstruirao stas hrvača Von Ericha, a i preplanulo tijelo mu je pomoglo pri tom pothvatu.

"The Iron Claw" je drama koja se temelji na obitelji Von Erich te začetniku Fritzu Von Erichu, dinastiji koja je imala veliki utjecaj na profesionalno hrvanje u doba procvata tog sporta, šezdesetih godina prošlog stoljeća, a život su mu obilježile brojne tragedije.

Film je dobio ime po kečerovom legendarnom završnom zahvatu koji su koristila mnoga njegova djeca koja su također bili hrvači. Pet od šest Fritzovih sinova umrlo je mlado, a Kevin je jedini bio živ u trenutku Fritzove smrti 1997. godine.

Njegov prvi sin, Jack Barton Adkisson, Jr., umro je sa šest godina 1959. nakon što je slučajno ostao bez svijesti nakon električnog udara i utopio se u lokvi.

Treći sin, David, umro je u dobi od 25 godina, a sumnja se na predoziranje lijekovima protiv bolova tijekom turneje i promocije All Japan Pro Wrestlinga 1984. godine. Četvrti sin, Kerry, počinio je suicid u dobi od 33 godine 1993., sedam godina nakon nesreće na motociklu u kojoj mu je amputirano desno stopalo. Peti sin, Mike, počinio je samoubojstvo sa samo 23 godine, 1987., dok si je šesti sin Chris oduzeo život 1991. u dobi od 21 godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 23:45