NOEL I SARA

Zajedno su već 22 godine, a sada se razvode: Bilo je optužbi da je ona kriva što se njegov bend nije ponovno okupio

Noel Gallagher i Sara Macdonald potvrdili su da se razvode te mole za poštivanje privatnosti

Noel Gallagher i Sara MacDonald

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Zvijezda nekadašnjeg benda Oasis, Noel Gallagher, razvodi se od supruge Sare MacDonald nakon 12 godina. 55-godišnji glazbenik i 51-godišnja glazbena publicistica imaju dvojicu sinova. Upoznali su se 2000. godine, a vjenčali 2011. Sada se on navodno već iselio iz njihove obiteljske kuće u Hampshireu te živi u Londonu, a sinovi Donovan (15) i Sonny (12) i dalje su im prioritet. Gallagher ima i stariju kćer Anais (22) s bivšom suprugom Meg Mathews.

"Noel Gallagher i Sara Macdonald potvrdili su da se razvode. Noel i Sara zajedno će se nastaviti brinuti o svojoj djeci, koja su njihov prioritet. Mole medije da poštuju privatnost njih i njihove obitelji u ovome trenutku", rekao je glasnogovornik u službenom izvješću za javnost.

image

Noel Gallagher

Avalon/Avalon/Profimedia/Avalon/Avalon/Profimedia

"To je prava šteta, ali pokušavaju to civilizirano odraditi. Noel se iselio, ali Sara će se možda preseliti natrag u London. Neprestano rade na svemu kako bi bilo što manje problema oko toga", rekao je izvor za The Sun.

Zanimljivo je i da se Noelov brat Liam nije slagao sa Sarom te su u prošlosti imali nekoliko sukoba u javnosti. Čak je dao naslutiti i da se ponovno okupljanje Oasisa neće dogoditi baš zbog Sare.

image

Liam i Noel Gallagher

Avalon.red/Avalon/Profimedia

Jedan je obožavatelj 2020. pitao Liama na Twitteru: ‘Bok, Liame, znaš li zašto Noel toliko mrzi ideju o ponovnom okupljanju Oasisa????", a ovaj mu je odgovorio: "Već sam ti rekao da je on spreman za to, ali znaš-već-tko mu to neće dopustiti jer ona ne voli Oasisovu glazbu."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:51