RIJEDAK PRIZOR

Zakopale ratnu sjekiru? Victoria Beckham podijelila fotografiju sa snahom i potaknula brojna pitanja

Fotografija prikazuje Victoriju i Nicolu za stolom dok uživaju u vinu i hrani

Victoria i Nicola

 Instagram/screenshot

Victoria Beckham je u ponedjeljak na Instagramu podijelila staru fotografiju sebe i snahe Nicole Peltz, koja danas puni 28 godina. Modna dizajnerica čestitala je rođendan supruzi svog najstarijeg sina Brooklyna te u objavi napisala: "Nadam se da ćeš imati lijep dan".

Pratiteljima Beckhamovih ova je na prvu sasvim obična objava itekako zanimljiva jer kruže glasine da je došlo do obiteljske svađe tijekom blagdana, jer su Nicola i Brooklyn Božić proveli odvojeno od Beckhamovih. Naime, par je Božić slavio u SAD-u, dok su Beckhamovi u Ujedinjenom Kraljevstvu. Fotografija prikazuje Victoriju i Nicolu za stolom dok uživaju u vinu i hrani, a na fotografiji Nicola još uvijek ima plave pramenove i nosi istu odjeću koju je nosila kad ju je Brooklyn zaprosio 2020., što sugerira na to da je slika od tog dana.

image

‘Instagram priča‘ Davida Beckhama

Instagram/screenshot/

Victorijin suprug David također se oglasio u svojim Instagram "pričama" kako bi joj poželio sretan rođendan. Podijelio je snimku koja je najvjerojatnije snimljena samo nekoliko trenutaka nakon Victorijine. navodna svađa između slavne obitelji i nove supruge njihova sina započela je nedugo nakon njihova vjenčanja 2022. godine, a strani mediji tvrdili su da se Nicola i Victoria "ne podnose i ne razgovaraju". Beckhamovi su također odbili platiti Brooklynu američku zelenu kartu, tvrdio je izvor u to vrijeme.

Rođendanska objava je poprilično neočekivana jer Nicola i Victoria jedva da su lajkale slike jedna drugoj na društvenim mrežama, a često su bile spominjane njihove svađe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 12:34