MANJE JE VIŠE

Zakopčana do grla i u prozirnom kombinezonu Pamela Anderson mamila je uzdahe svojom pojavom

Na H&M-ovom događaju na kojem su predstavili svoju suradnju s Muglerom, poznata glumica pojavila se u ‘mačjem‘ kostimu

Pamela Anderson

 Angela Weiss/Afp

Seks bomba 90-ih Pamela Anderson i dalje je bomba. Na H&M-ovom događaju na kojem su predstavili svoju suradnju s Muglerom, 55-godišnja Anderson pokazala je, piše Daily Mail, svoju dojmljivu figuru. Zvijezda hit serije "Baywatch", odjenula je "mačji" kostim, lagano proziran i sa svjetlucavim uzorkom i perlama. Odajući izgled mini suknje, Anderson je preko kombinezona nabacila crni "oversize" blejzer koji je ostavila zakopčan kako bi samo stvorio naznaku dekoltea. Da bi zaokružila svoj cjelokupni izgled, bivša Playboyeva zečica nabacila je par vrtoglavo visokih štikli Christiana Louboutina, uz široki osmijeh, svjesna da izgleda sjajno.

image

Pamela Anderson

Angela Weiss/Afp
image

Pamela Anderson

Angela Weiss/Afp

H&M, "carstvo brze mode" udružilo se sa slavnim francuskim brendom kako bi stvorio cjenovno dostupnu kolekciju temeljenu na kultnim dizajnima pokojnog Thierryja Muglera.

Kolekcija Muglerovog kreativnog direktora Caseyja Cadwalladera uključuje žensku, mušku odjeću i modne dodatke, a kolekciju karakteriziraju široka ramena uska u struku s komadima koji poštuju linije ljudskog tijela, a koje je H&M nazvao "oda samopouzdanju", navodi USA Today.

"Kolekcija je proslava svega što definira Mugler kao modnu kuću i svaki komad je autentičan; od bodyja koji su postali naš potpis, do oštrog kroja i obrađenog trapera. Ova je kolekcija prijelomni trenutak za kuću Mugler - prilika za nas da proslavimo svoju povijest i komade zbog kojih smo danas omiljeni", rekao je Cadwallader u izdanju za ožujak.

Razgovori o mogućoj suradnji između H&M-a i Muglera zapravo su počeli prije nego što je Manfred Thierry Mugler umro u siječnju 2022. godine.

image

Pamela Anderson

Angela Weiss/Afp

Promociji ove suradnje i modnoj reviji prisustvovale su brojne poznate osobe poput modela Tanner Reese, pjevačice Ndivhuwo Elaine Mukheli, influencerice Molly Chiang, tajvanskog vizualnog umjetnika John Yuyija, norveško-somalijskog modela Rawdah Mohammed, pop zvijezde Charli XCX i Madonnine kćeri Lourdes Leon.

Na VIP listi bili su i internetska zvijezda Yana Bononi, model Raya Martigny, kantautor Moses Sumney, manekenka Stella Lucia, glumac Quynh Anh Shyn, TikTok zvijezda Kukumbo, manekenka Neelam Gill, Cheri Style, model Stefanie Giesinger, glazbenica Tyla Seethal i model Fadhi Mohamed,...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 19:33