MADONNA

‘Žalim što sam se udala, i to oba puta! Jedino što me drži na životu je seks, to mi je najdraža opsesija‘

Također je otkrila da joj se trenutno najdraža opsesija seks te da nije glazbenica, bila bi učiteljica

Madonna

 B4859/Avalon/Profimedia

Glazbena ikona Madonna odgovorila je na 50 pitanja obožavatelja u novom videu na svom YouTube kanalu te poprilično iznenadila svojom brutalnom iskrenošću.

Na pitanje za čime žali, pjevačica je odgovorila k‘o iz topa: ‘Što sam se udala, oba puta!’.

Madonna je bila u braku s holivudskim glumcem Seanom Pennom od 1985. do 1989. i s britanskim redateljem Guyem Ritchiejem od 2000. do 2008.

Ima kćer Lourdes (25) s kubansko-američkim glumcem Carlosom Leonom, sina Rocca (22) s Ritchiejem, a posvojila je Mercy (16), Davida (16) te blizanke Estere i Stelle (10).

Tijekom intervjua otkrila je da joj je trenutno najdraža opsesija - seks te je priznala da kad ne bi bila glazbenica, bila bi učiteljica.

Na pitanje kako nastavlja pronalaziti inspiraciju u svijetu koji se toliko promijenio od početka njezine karijere, Madonna je rekla da ‘ako ste znatiželjna osoba i obraćate pažnju na život, nikada nećete prestati biti inspirirani‘.

Sedmerostruka dobitnica Grammyja također je izjavila da bi voljela surađivati ​s američkim reperom Kendrickom Lamarom prije nego što je priznala da je najteži dio rada na njenom nadolazećem biografskom filmu bilo to što je morala ‘utrpati‘ cijeli život u dugometražni film.

Kasnije je pripisala zasluge seksu te izjavila da ju je on držao da ide dalje, a također je priznala da bi voljela ponovno raditi s Britney Spears, 19 godina nakon izdavanja njihova hita ‘Me Against The Music‘.

Madonna je prethodno priznala da se u braku s Ritchiejem nije mogla ‘izraziti‘ kao umjetnica.

- Nekada sam se osjećala zatvoreno. Nije mi bilo dopušteno da budem ono što jesam, rekla je za The Sun 2015. te nadodala da čovjek treba ‘pronaći nekoga tko prihvaća ono što druga osoba jest‘.

Prethodno je izjavila da bi radije da je ‘pregazi vlak‘ nego ponovno prošetala do oltara.

U međuvremenu, Ritchie je jednom prilikom za časopis Details rekao da njihovo zajedničko vrijeme nije nešto za čim žali jer voli svoju djecu koja su plod toga braka.

Davne 1991. Madonna je pak Seana Penna nazvala ‘ljubavlju svoga života‘, a par je tijekom godina održavao prijateljski odnos.

Glazbena ikona trenutno izlazi s 41 godinu mlađim manekenom Andrewom Darnellom (23).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. studeni 2022 16:56