IZGLEDA ODLIČNO

Zanosna Blake Lively jednom fotografijom užarila mreže: ‘Taj Ryan je stvarno sretnik...‘

Nedavno je ispričala kako su joj njene tri kćeri podignule samopouzdanje u vezi posla, ali i privatnog života

Blake Lively

 Bron Studios/Feigco Entertainm/Afp/Profimedia/Bron Studios/Feigco Entertainm/Afp/Profimedia

Američka glumica Blake Lively oduševila je svoje pratitelje objavivši na Instagramu fotografiju sebe u bijelom bikiniju što inače rijetko radi.

Fotografiju je objavila dan prije svog 35. rođendana što je bio savršen način kojim je omogućila svojim pratiteljima da joj požele sve najbolje za njen rođendan.

U svibnju je glumica ispričala za časopis Forbes kako su joj njene tri kćeri koje dijeli sa suprugom i glumcem Ryanom Reynoldsom podigle samopouzdanje, osobno, ali i profesionalno.

image

Blake Lively i Ryan Reynolds

Angela Weiss/Afp/Profimedia

- Mislim da sam se sa svojom djecom počela osjećati puno ugodnije u svojoj koži. Nikada se nisam osjećala opuštenijom i samouvjerenijom u vlastitom tijelu. Da ne kažem da nema gomile nesigurnosti koje me spopadaju milijun puta dnevno, ali osjećam se nevjerojatno staloženo, rekla je.

- Mislim da su me odrastanje, dobivanje djece i ostale stvari učinile da se osjećam kao da želim raditi samo stvari u kojima mogu imati značajnu suradnju. Vjerujem u vrijedne suradnje i tu se u zadnje vrijeme ispunjavam i nikada nisam bila sretnija, u profesionalnom smislu, dodala je.

Lively je ranije govorila o borbi s nesigurnošću vezano uz svoje tijelo nakon što je rodila kći Betty u listopadu 2019.

U nizu objava na storyju svoga Instagrama, glumica se osvrnula na svoje odjevne kombinacije koje je nosila u javnosti nakon rođenja kćeri te objasnila poteškoće u pronalaženju odjeće koja joj pristaje tijekom trudnoće.

- Ovo ne šalje sjajnu poruku ženama kada se njihova tijela ne uklapaju u ono što brendovi imaju za ponuditi. To je otuđujuće i zbunjujuće, zaključila je.

Glumica koja također dijeli s Reynoldsom sedmogodišnju James i petogodišnju Inez, dodala je i da bi sada voljela da je bila sigurnija u svoje tijelo nakon poroda.

- Voljela bih da sam se tada osjećala tako samouvjereno kao sada, godinu dana kasnije gledajući unatrag, napisala je.

- To mi je tijelo dalo dijete. I proizvodilo je cjelokupnu zalihu hrane za to dijete. Kakvo prekrasno čudo, nastavila je.

- Ali umjesto da sam se osjećala ponosno, osjećala sam se nesigurno. Jednostavno zato što nisam pristajala u odjeću, objasnila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:41