BUJNE OBLINE

Zanosna Nicole Scherzinger vrućim fotosessionom u našem susjedstvu proslavila Dan bikinija

‘Inspirirao me kasni post Eve Longorije, pa nisam mogla odoljeti! Ps. slikano prije špageta i kuglica mozzarelle‘, napisala je
Nicole Scherzinger
 Instagram

Pjevačica benda Pussycat Dolls Nicole Scherzinger iznova je oduševila svoje brojne pratitelje seksepilnim fotografijama u crvenom bikiniju koje je na društvene mreže postavila povodom nacionalnog dana bikinija.

Inače, slike su nastale na bajkovitom putovanju na talijanskom jezeru Como gdje je 43-godišnja pjevačica odlučila proslaviti rođendan, no ne bi to bila Nicole kad se s puta ne bi pohvalila i atraktivnim fotografijama svog isklesanog tijela.

image
Instagram

Pored seta fotografija na kojima se u crvenom bikiniju izvija na suncu pored jezera, Nicole je napisala: "Malo kasnim za nacionalni dan bikinija, ali inspirirao me kasni post Eve Longorije, pa nisam mogla odoljeti!. Ps. slikano prije špageta i kuglica mozzarelle", napisala je pjevačica.

Inače, na jezeru Como Nicole provodi posljednjih tjedan dana, a društvo joj pravi njezin dečko Thom Evans s kojim je, naravno, proslavila i rođendan.

Par se, između ostalog, zaputio i na romantičnu turu brodom po jezeru, što je pjevačica također vrijedno dokumentirala na društvenim mrežama.

I sam Evans na Instagram je postavio fotografiju njih dvoje kako uživaju u pogledu tijekom vožnje brodom koja je uslijedila prije no što je pred slavljenicu stigla i rođendanska torta.

Za samu proslavu atraktivna je Nicole odabrala ružičasti bikini i velike sunčane naočale, a pored slike svoje voljene Thom Evans je napisao: "Nadam se da ti je rođendan bio lijep i pun ljubavi kao što si i sama. Nicole Scherzinger volim te jako puno".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:52