LIJEPA PORTUGALKA

Zanosna Sara oduševljava pratitelje iz dana u dan vrućim izdanjima: Uskoro je gledamo i na velikom platnu

Ova zanosna 32-godišnjakinja tumačit će Eve Tessmacher u nadolazećem superherojskom filmu

Sara Sampaio

 Bikini Lovers/mega/The Mega Agency/Profimedia/Bikini Lovers/mega/the Mega Agency/profimedia

Buduća zvijezda nadolazećeg filma o Supermanu, "Superman: Legacy", pokazala je svoju odličnu figuru u plavom bikiniju. Portugalska ljepotica, Sara Sampaio, oduševila je društvene mreže fotografijama koje možete pogledati ovdje, a mnogi luduju za njom već dulje vrijeme.

Pratiteljima se posebice dojmio video koji je objavila, odnosno, snimka na kojoj pozira i promovira toleranciju prema raznim oblicima ljudskog tijela.

image

Sara Sampaio

Bikini Lovers/mega/The Mega Agency/Profimedia/Bikini Lovers/mega/the Mega Agency/profimedia

- Budite ljubazni prema ljudima i sebi i molim vas, prestanite komentirati kako se ljudska tijela mijenjaju - rekla je tada.

Ova zanosna 32-godišnjakinja tumačit će Eve Tessmacher u nadolazećem superherojskom filmu, a do sada se može pohvaliti da je krasila naslovnicu Sports Illustrated časopisa. Sara je dosad ostvarila uspješnu modnu karijeru, a najpoznatija je po tome što je Viktorijina "anđelica", a uz to je ambasadorica Armanija i drugih modnih kuća.

Što se tiče njenog ljubavnog statusa, Sara je prema pisanju stranih medija u vezi sa sinom legendarnog glumca Jacka Nicholsona, Rayom, a zadnji put su zajedno fotografirani u prosincu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 12:54