LOCKDOWN NA PLAŽI

Zanosna supruga slavnog glumca opet oduševila u bikiniju, a on ispalio: ‘Što sam radio? Pušio travu!‘

Dok je Tina Kunakey vrijeme izolacije iskoristila za brigu o svome umu i tijelu, Vincent Cassel priznaje: ‘Pušio sam puno trave‘
Tina Kunakey
 Desi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Nakon što su dio karantene proveli na jugu Francuske, Vincent Cassel (54) i Tina Kunakey (23) već neko vrijeme borave u Brazilu, gdje svaki slobodan trenutak koriste za odlazak na plažu. Ovih dana snimljeni su na daskama za surfanje, a svu pozornost je, kao i uvijek, plijenila zanosna Tina, koja je još jednom pokazala besprijekornu liniju u oskudnom bikiniju.

image
Vincent Cassel i Tina Kunakey
Desi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
image
Tina Kunakey
Desi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
image
Tina Kunakey i Vincent Cassel
Desi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

A nedavno je pariška modna kuća The Kooples baš ovaj slavni par izabrala za ambasadore svojega brenda. Upravo je predstavljena i najnovija kampanja u kojoj francuski glumac i njegova supruga, francuska manekenka brazilskih korijena, nose odjeću iz kolekcije nazvane "Tina za Vincenta" ("Tina for Vincent"), koju je Kunakey pomogla i dizajnirati.

image
Tina Kunakey
Desi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

- Ovo je prava 'lockdown' moda, puno trenirki i rublja... Odijela u kojima me vidite na crvenom tepihu - to je čisti posao, definitivno nije način na koji ja inače živim - rekao je Cassel pa otkrio čime se još "bavio" tijekom pandemije koronavirusa.

- Pušio sam puno trave - izjavio je bez ustručavanja.

I Tina kaže kako u karanteni uopće ne obraća pažnju na svoju garderobu - vrijeme izolacije pametno je iskoristila za brigu o svome umu i tijelu.

- Često sam krala odjeću iz Vincentova ormara. Mislim da je to zato što ga volim i željela sam biti zamotana u nešto što pripada njemu - zaključila je manekenka, a prenosi Harper's Bazaar.

Spomenuta kolekcija bit će predstavljena javnosti u ožujku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:05