NOVA FRANŠIZA O POTTERU

'ZAR STE NJEMU DALI ULOGU?' Napali filmski studio jer su Johnnyju Deppu ponudili ulogu iako je optužen za nasilje

 Christian Marquardt / 2015 Getty Images

Osim što se sljedeće godine vraća na velika platna još jednom glavnom ulogom u filmskoj franšizi ‘Pirati s Kariba’, Johnnyju Deppu ne nedostaje ponuda. Kako piše Huffington Post, jedan od Disneyjevih direktora Bob Iger rekao je da nije zabrinut zbog optužbi koje prate slavnog glumca.

Naime, početkom godine Amber Heard i Depp najavili su konačan razvod da bi u javnost izašle snimke i dokazi o njegovom nasilničkom ponašanju za koje ga je ona odmah i optužila. No, čini se da te optužbe ne predstavljaju ni kamen spoticanja za Johnnyja Deppa.

U Hollywoodu se sve vrti oko profita i to je već dobro poznata stvar pa se zbog šuškavih dolara oprašta koješta, uključujući i nasilničko ponašanje, čak i ako je dokumentirano, a ne upitno.

Tako je Deadline u srijedu objavio da će upravo Depp igrati glavnu ulogu u novom nastavku još jedne franšize J.K. Rowling, ‘Čudesne zvijeri i gdje ih naći’, čiji prvi dio stiže polovicom studenog u naša kina. Pišu da će se pojaviti i u tom filmu, no IMDb na svojim stranicama nema navedeno njegovo ime.

Film je nastao prema posljednjem djelu poznate britanske spisateljice J.K.Rowling, autorice serijala o čarobnjaku Harryju Potteru. Radnja se događa 70 godina prije nego što je saga o Harryju Potteru započela. Naziv novog serijala ujedno je naziv knjige koju je Harry čitao prije odlaska u Hogwarts, a koja je obavezna literatura svakog čarobnjaka.

No, čini se kako su apsolutno svi protiv njegove uloge u tom filmu osim samog Hollywooda. Jedan je korisnik napisao: 'Johnny Depp glumi u novoj franšizi o Harryju Potteru, Bono je proglašen Ženom godine, a Donald Trump bi mogao postati predsjednik. 2016, pijana si!'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:45