RAČUNI SE GOMILAJU

Zarađivala je stotine milijuna dolara, a sada jedva spaja kraj s krajem: ‘Nemam više stvari ni za prodaju...‘

Ranije ove godine se vratila svom prirodnom izgledu pa je tako nakon smanjenja stražnjice i grudi sada uklonila i filere s lica

Blac Chyna

 Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Usred borbe oko skrbništva djeteta iz braka s reperom Tygom, Blac Chyna je primorana prodavati svoje stvari kako bi spojila kraj s krajem.

Dokumenti do kojih je došao TMZ ukazuju na Chynine financijske probleme i navodne probleme s kojima se suočavala s Tygom. Također, zamolila je 33-godišnjeg repera za financijsku pomoć dok se bore oko skrbi nad sinom jedincem, desetogodišnjim Kingom.

image

Blac Chyna i njezin sin King

Valerie Macon/Afp/Profimedia

U dokumentima, Chyna, pravog imena Angela Renée White, tvrdi da je bila u mogućnosti platiti račune prodajom svoje odjeće, torbica i cipela prijateljima i obitelji te putem interneta. Njena zarada od 178 tisuća dolara iskorištena je za nadoknadu njezinog pada poslovne prodaje. Doduše, Chyna kaže da je to samo "privremeno rješenje" jer na kraju više neće imati stvari za prodaju.

Chyna, koja se bori s Tygom za pravno i fizičko skrbništvo nad njihovim sinom, rekla je da joj je potrebna novčana pomoć bivšeg kako bi se financirala, piše Page Six.

White, koja se u ožujku povukla s OnlyFansa, nastavila je tvrditi da joj se računi gomilaju zbog spomenute sudske bitke i traži da joj Tyga plati 125 tisuća dolara za pokrivanje njezinih pravnih i računovodstvenih troškova.

image

Blac Chyna na ovogodišnjim Grammyjima

Aff-usa.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia

White je tvrdila da je Tyga odbijao izravno komunicirati s njom ili dati informacije o Kingu, uključujući i njegov zdravstveni karton, adresu stanovanja i lokaciju škole koju pohađa. Međutim, izvori su za TMZ rekli da Chyna zna Tyginu adresu i zapravo može i smije komunicirati s njihovim djetetom.

Izvor je nastavio tvrditi da je glazbenik, koji je hodao s Blac Chynom od 2011. do 2014., plaćao Kingovu školarinu u privatnoj školi, djetetove medicinske račune i svakodnevne životne troškove. Osim Tygina novca, White također traži sudske naloge za uspostavljanje dosljednog i redovnog rasporeda viđanja s Kingom.

image

Tyga i Blac Chyna

Akm Images/Backgrid Usa/Profimedia/Akm Images/backgrid Usa/profimedia

Nekadašnja striptizeta također ima i kćer po imenu Dream sa svojim bivšim zaručnikom, reality zvijezdom Robom Kardashianom, a trenutno je u vezi s tekstopiscem i reperom Derrickom Milanom.

Inače, ranije ove godine se vratila svom prirodnom izgledu pa je tako nakon smanjenja stražnjice i grudi sada uklonila i filere s lica. Preko spomenute stranice, koja često sadrži erotske fotografije i snimke, navodno je zaradila čak 240 milijuna dolara u 2021. godini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:44