RUSKA LJEPOTICA

Zaručila se nekad najbolja tenisačica svijeta: ‘Rekla sam ‘da‘ od prvog dana kada smo se upoznali‘

‘Hvala ti što si me učinila jako sretnim i rekla da. Veseli me što ću te voljeti i učiti od tebe do kraja života‘, napisao je Alexander
Maria Šarapova i Alexander Gilkes
 Capr/Backgrid Uk/Profimedia

Jedna od najljepših sportašica svijeta, tenisačica Marija Šarapova (33) zaručila se s britanskim poduzetnikom Alexanderom Gilkesom (41).

Sretnu vijest tenisačica je s obožavateljima podijelila na svojem Instagram profilu te za to ubrzo prkupila više od 250 tisuća lajkova.

'Rekla sam 'da' od prvog dana kada smo se upoznali', napisala je Šarapova uz njihovu zajedničku crno-bijelu fotografiju, na što je Gilkes odgovorio: 'Hvala ti što si me učinila jako sretnim i rekla da. Veseli me što ću te voljeti i učiti od tebe do kraja života.'

Prije ove veze, Šarapova je ljubila nekoliko godina mlađeg bugarskog tenisača Grigora Dimitrova. Iako se Šarapova u početku bojala da je ovaj premlad za nju, ipak se zaljubila, a veza je trajala dvije godine.

Šarapova iza sebe ima i jedne zaruke. Naime, bila je pred brakom s košarkašem Sašom Vujačićem, no ipak se nisu vjenčali, nego su nakon dvije godine zaruka okončali vezu.

Bila je u vezi i s TV producentom Charliejem Ebersolom, no ta veza nije dugo potrajala, a Charlie je nakon toga utjehu pronašao u pjevačici Britney Spears.

Možda i najeksponiranija veza Marije Šarapove bila je ona s kolegom tenisačem Andyjem Roddickom. Par se zajedno pojavio 2006. godine na US Openu, a mediji su im čak dali i zajednički nadimak 'Rodapova'.

Kratko je, kao vrlo mlada, hodala i s pjevačem grupe Maroon 5 Adamom Levineom, kojeg je upoznala na proslavi svog 18. rođendana.

Sadašnjeg zaručnika upoznala je 2018. godine. Zanimljivo, Alexander Gilkes je prije Marije bio u braku s Michom Nonoo, ženom koja je upoznala Harryja s Meghan Markle.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:16