LJUBAV DESETLJEĆA

Zaručnički prsten Meghan Fox u obliku srca ima bodlje, njezin zaručnik tvrdi: ‘Ljubav boli!‘

“Ova dva srca su zapravo spojena trnjem. Dakle, ako ga pokuša skinuti, to boli”

Megan Fox i Machine Gun Kelly

 Oconnor-arroyo/aff-usa.com/Pa Images/Profimedia

Machine Gun Kelly (31) pokazao se veoma kreativnim kada je dizajnirao zaručnički prsten svoje djevojke Megan Fox (35).

Slavni rocker je Megan postavio sudbonosno pitanje prošlog utorka sa zaručničkim prstenom koji se sastoji od dva kamena, zelenim i srebrnim, koji karakteriziraju njihova spojena srca.

“Ova dva srca su zapravo spojena trnjem. Dakle, ako ga pokuša skinuti, to boli”, rekao je MGK za Vogue i dodao: “Ljubav je bol!”

Kolumbijski smaragd koji je izbrušen u obliku suze za Kellyja je stigao ravno iz rudnika, a sam prsten dizajnirao je draguljar Stephen Webster.

“Koncept je da se prsten može rastaviti i od njega se mogu napraviti dva prstena. Kada su zajedno, na mjestu ih drži magnet. Pa vidite kako se spaja? A zatim dvije odvojene suze formiraju srce", rekao je Kelly.

U intervjuu za Vogue prošlog tjedna, Webster je za MGK rekao: “Želio je nešto što je bilo potpuno originalno i značajno i za Megan i za njega. Dao mi je puno materijala.”

Draguljar je također rekao da mu je rock zvijezda pružila "vjerojatno najromantičniju priču koju je ikad čuo".

image

Megan Fox i Machine Gun Kelly

Josiahw/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Poseban prsten na ruci Meghan Fox stavlja je u dobro društvo; naime Jackie Kennedy, Emily Ratajkowski i Ariana Grande su među ostalim poznatim ženama koje su nosila zaručnički prsten s dva kamena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. ožujak 2023 14:18