SPORA, ALI DOSTIŽNA PRAVDA

ZARUČNIK BOBBI KRISTINE BROWN JE KRIV Ubio je kćer Whitney Houston i njezinoj obitelji mora platiti odštetu od 252 milijuna kuna

 Instagram

Kći pokojne američke glazbene dive Whitney Houston umrla je lani u 23. godini od predoziranja. Zaručnik i prijatelj pronašli su je bez svijesti u kadi u njezinu domu u Georgiji.

Nicka Gordona, koji je s tragično preminulom Bobbi Kristinom Brown bio u vezi od 2012., sud u Atlanti proglasio je krivim za njezinu smrt i obitelji mora platiti odštetu od 252 milijuna kuna.

Twitter

'Teško je odrediti koliko vrijedi nečiji život. Puno faktora utjecalo je na našu računicu. Optuženi mora vratiti novac koji je sustavno krao s pokojničina računa, mora podmiriti sve liječničke troškove koji su nastalii tijekom Kristinina šestomjesečnog boravka u bolnici, ali većina odštete odnosi se na duševnu bol i patnju kroz koju je obitelj Houston prošla zbog Gordona', objasnio je sudac.

Nick se nije pojavio na ročištu, a izvor blizak njemu kaže kako i dalje tuguje za zaručnicom i u lošem je psihičkom stanju.

'Vjerojatno će morati proglasiti osobni bankrot jer nema novca ni za vlastite potrebe, a kamoli za plaćanje odštete', tvrde poznanici.

Na izricanju presude u Atlanti bio je Bobbin otac, američki glazbenik Bobby Brown. Ni ovaj put nije propustio priliku da ocrni bivšeg partnera pokojne kćeri.

'Kristina se taman planirala posvetiti karijeri. Htjela je biti pjevačica, poput majke i mene. Njezino vrijeme tek je trebalo doći, a Nick se samo htio dočepati njezina novca. Zlostavljao ju je, fizički i psihički, a na kraju ju je i otjerao u smrt', izjavio je ogorčeni Brown.

Obitelj Houston tražila je 350 milijuna kuna odštete, a upitno je hoće li uopće dobiti išta zbog Nickove loše financijske situacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 18:01