RAZOTKRIVENE ANEGDOTE

Zašto su zbog Woodyja Harrelsona glumci na setu ‘Kafića Uzdravlje‘ povraćali? ‘Divno smo se zabavljali!‘

Glumačka ekipa ‘Cheersa‘ okupila se u Austinu na godišnjem ATX Television Festivalu uoči 30. godišnjice finala serije

Woody Harrelson, John Ratzenberger, Kelsey Grammer i George Wendt

 Paramount Television Collection/Everett/Profimedia/Paramount Television Collection/everett/profimedia

Ted Danson i George Wendt otkrili su do kuda seže njihova kolegijalnost. Naime, glumci su ispričali pomalo bizarnu anegdotu, piše The New York Post, kako su svojedobno povraćali na setu hit serije 80-ih "Kafić Uzdravlje" zajedno s Woodyjem Harrelsonom nakon što je glumac inače vegetarijanac, otkrio da je jeo svinjetinu. Ova zgoda razotkrivena je kada se glumačka ekipa "Cheersa" okupila u Austinu na godišnjem ATX Television Festivalu uoči 30. godišnjice finala serije.

"Jedne večeri servirali su kinesku hranu, a Woody je nakon otprilike 20 minuta otkrio da jede svinjetinu. I odlučio je otići u čistku. Pa sam mu rekao: ‘Iz solidarnosti, očistit ću se s tobom‘. A Ted je rekao: ‘I ja ću se očistiti‘.", ispričao je Wendt (74), donosi IndieWire. Prema Wendtu, trio se divno zabavljao povraćajući.

image

Woody Harrelson

Paramount Television Collection/Everett/Profimedia/Paramount Television Collection/everett/profimedia

"Bila su samo tri odjeljka u muškom WC-u. I reći ću ovo: ne želiš se smijati dok povraćaš", kazao je glumac.

Harrelson (61) se pridružio legendarnom sitcomu u četvrtoj sezoni serije gdje je glumio barmena također po imenu Woody. Danson (75) prisjetio se pak kako je glumačka ekipa pokušala nadmašiti Harrelsona.

"Svi smo imali otprilike 37 godina kad nam se Woody, u dobi od 25 godina, pridružio na setu i bilo je kao, hajdemo ga malo zezati. Pa smo ga odveli na košarkaški teren jer smo smatrali da smo prilično dobri košarkaši, a on nas je razvalio", rekao je uz smijeh Danson. Nakon što je Woody još sve pobijedio u natjecanju u obaranju ruke, Danson i ostali pokušali su nadmudriti glumca u šahu.

image

Ted Danson, Rhea Perlman, Kirstie Alley, Kelsey Grammer, George Wendt, Woody Harrelson i John Ratzenberger

The Hollywood Archive/Hollywood Archive/Profimedia/The Hollywood Archive/hollywood Archive/profimedia

"Tada smo već prihvatili da nemamo fizičku prednost. I odlučili - igrat ćemo šah. Ali i tu nas je razvalio...", prisjetio se Danson. Producent serije Glen Charles ispričao je kako Harrelson zamalo nije dobio ulogu.

"Tražili smo snažnog američkog momka sa Srednjeg zapada koji dolazi u veliki grad i radi u baru. Skoro smo potpisali ugovor s drugim gospodinom, kada je naš casting direktor došao i rekao: ‘Znam da ti se sviđa ovaj tip, ali želim da vidiš nekoga‘. I ušao je Woody", otkrio je producent.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 20:12