PREPORUČENA POŠILJKA

‘Zatrudnjela sam sa svojim zaručnikom koji je u zatvoru. Poslao mi je spermu poštom, jako smo sretni‘

‘Evo što sam koristila - nisam vam mogla pokazati pravu stvar‘, stoji u objavi na TikToku

Ostala trudna putem pošte

 Screenshot TikTok

Jedna je Amerikanka zaprepastila korisnike interneta nakon što je otkrila da je zatrudnjela - putem pošte. Nesha je zaručena za svog dragog Twinna i uzbuđeno iščekuju dolazak svoje prve bebe, ali postoji veliki preokret u ovoj priči - on se nalazi u zatvoru.

Za razliku od većine parova koji imaju odnos kako bi dobili dijete, Nesha i Twinno morali su biti kreativni kako bi ostvarili svoju želju o zasnivanju obitelji. A buduća mama sve je otkrila u kratkom videu na TikToku.

"Ja i moj zaručnik koji se nalazi u zatvoru pokušavamo dobiti dijete putem pošte", kratko je napisala uz objavljeni TikTok video.

Prvo je napravila test ovulacije kako bi provjerila je li u pravoj fazi menstrualnog ciklusa, a test je pokazao dvije crtice. Zatim je podijelila fotografiju uređaja kojim je sama zatrudnjela bez prisustva njezinog zaručnika.

"Evo što sam koristila - nisam vam mogla pokazati pravu stvar", stoji u objavi, a čini se da je Twinnov ejakulat uspjela špricom unijeti u svoje tijelo. Zatim je podijelila sliku pisma kojim je poslan ejakulat.

image

Snimka s TikToka

TikTok

Video završava pozitivnim testom za trudnoću.

"Ovo je tako zanimljivo", komentirala je jedna pratiteljica.

“Molim te, reci mi kako?? Ja sam žena čovjeka koji se nalazi u zatvoru, ima još dvije godine za odslužiti", rekla je druga.

"Uskoro ćemo objaviti detaljan proces korak po korak", odgovorila im je Nesha u komentarima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:24