HRABRA EMMA CORRIN

Zbog jedne objave na Instagramu fanovi uvjereni da je zvijezda ‘Krune‘ napokon ‘izašla iz ormara‘

Imate queer nevjestu, napisala je glumica kraj fotografije na kojoj pozira u vjenčanici. Javnost je taj potez opisala kao ‘veličanstven‘
Emma Corrin
 7e Art/Left Bank Pictures/Netfli/Photo12 via AFP

Emma Corrin (25), koja tumači princezu Dianu u TV seriji "Kruna", za što je dobila Zlatni globus, razveselila je obožavatelje najnovijom objavom na Instagramu. Glumica se fotografirala u bijeloj vjenčanici, a uz fotografiju je napisala: "Imate queer nevjestu".

Premda naknadno nije komentirala ovaj svoj istup, fanovi su ga protumačili kao njezin "izlazak iz ormara", pa su neki od njih podsjetili kako se i princeza Diana zalagala za prava gay osoba.

Oglasio se i Jeff Ingold iz udruge za zaštitu prava LGBT zajednice: "Izići u javnost vrlo je teško. Zato je potez Emme Corrin veličanstven i dirljivo je što uživa veliku podršku. To ne može svatko", rekao je Ingold za britanske medije.

Dosad Emma nije govorila o svojem privatnom životu. Kad su je prošle jeseni novinari pitali ima li dečka, odgovorila im je:

- Idem svojim putem i radije se brinem sama za sebe - rekla je glumica koju će u petoj sezoni serije "Kruna", koja se počinje snimati u srpnju, u ulozi princeze Diane naslijediti zvijezda "Teneta", Elizabeth Debicki.

Dominic West tumačit će ulogu princa Charlesa, Imelda Staunton glumit će kraljicu Elizabetu II., a Lesley Manville utjelovit će princezu Margaret. Filmska ekipa okupit će se u Elstree Studios, sjeverno od Londona, gdje se i dosad snimao veći dio serije. Producenti se nadaju da će se situacija s pandemijom koronavirusa u Velikoj Britaniji do srpnja stabilizirati. U petoj sezoni ove serije obrađivat će se razdoblje do 2000. godine, što znači da se lik Meghan Markle još neće ukazati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 16:05