ZANIMLJIV DETALJ

Zbog jedne seksualne navike Zac Effron dobio je čudan nadimak: ‘Kad mi je prijateljica to rekla...‘

Priznala je da je uzbuđeno ispitivala svoju prijateljicu o tome kakav je seks sa Zacom

Zac Efron

 Abc/Ferrari/Profimedia/Abc/Ferrari/Profimedia

Australski model i podcasterica iznijela je neke zanimljive tvrdnje o glumačkoj zvijezdi Zacu Efronu i njegovim navodnim seksualnim "sklonostima". Perrie Kap tvrdi da je njezina prijateljica "neko vrijeme" bila u seksualnoj vezi s 35-godišnjim glumcem, ali ju je frustrirao njegov entuzijazam za oralnim seksom.

- Imam jednu prijateljicu koja je bila u vezi sa Zacom Efronom neko vrijeme...Bila je jedna od onih osoba koje se druže s puno slavnih osoba, pa je bila prilično nonšalantna u vezi s tim - objasnila je Perrie na svom This One Friend podcastu s Andyjem Curtainom.

@thisonefriend The reason you haven‘t seen Zac Efron‘s face in a while #thisonefriend #podcast #fyp #zacefron #scuba ♬ original sound - andycurtain

Perrie je rekla da je uzbuđeno ispitivala svoju prijateljicu o tome kakav je seks sa Zacom, ali je nazad dobila "zbunjujući" odgovor, prenosi Daily Mail.

Naime, podcasterica je dobila čudan odgovor. Prijateljica je podijelila da je Zac preferirao oralni seks, no iz nekog razloga, razgovor je završio i nikad nije uspjela dovršiti razgovor i saznati zašto je to dosadna stvar. Andy se nasmijao i predložio novi nadimak zvijezde High School Musicala "Zac Muff-ron", aludirajući na ženski spolni organ.

Što se tiče Zaca, on je proveo dosta vremena u Australiji u posljednjih nekoliko godina, a čak je živio u Byron Bayu veći dio pandemije.

Tijekom svog boravka u Australiji, hodao je s modelom Vanessom Valladares. Za njihovu vezu doznalo se u srpnju 2020. kada je Zac snimljen kako Vanessu ljubi u obraz u kafiću gdje je radila kao konobarica. Doduše, u travnju 2021. godine su prekinuli, a Zacov prijatelj Kyle Sandilands potvrdio je u svojoj radio emisiji KIIS FM da je prekid Vanesse i Zaca služben.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 18:05