POSEBNA REGULACIJA

Zbog koncerta ‘kraljice sevdaha‘ nastale ogromne gužve i blokiran promet u malom hrvatskom mjestu

‘Srce mi je puno zbog ove fenomenalne publike koja je od početka do kraja koncerta pjevala sve moje pjesme u glas sa mnom‘, kaže pjevačica

Hanka Paldum

 Screenshot/YouTube

Kalnik, maleno mjesto pored Križevaca, ove je nedjelje bilo u potpunoj blokadi zbog senzacionalnog gostovanja "kraljice sevdaha", Hanke Paldum.

Nekoliko tisuća ljudi sa svih strana Hrvatske stiglo je u kolonama kako bi uživali u koncertu bosansko-hercegovačke pjevačice. Ovaj nezaboravan prizor omogućila je dugogodišnja, tradicionalna manifestacija "Kalničke uncutarije" na kojoj je Hanka gostovala na poziv načelnika općine.

Naime, promet je bio u potpunosti blokiran, pa je policija morala uvesti posebnu regulaciju prometa, a na glavnom gradskom trgu nije više bilo mjesta ni za stajanje.

- Srce mi je puno zbog ove fenomenalne publike koja je od početka do kraja koncerta pjevala sve moje pjesme u glas sa mnom. Nemam riječi. Ovaj ću koncert još dugo pamtiti - prokomentirala je 67-godišnja Paldum, prenosi Klix.ba, a koja je, očigledno, još uvijek jedna od najpopularnijih zvijezda u regiji.

"Kraljica sevdalinki", kako joj tepaju, nakon koncerta u Kalniku na jedan se dan vratila kući u Sarajevo, a već je idući dan otputovala dalje za Njemačku gdje će održati dva koncerta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 19:34