LUDILO NA TIKTOKU

Zbog Kourtney i njenog dečka svi se ‘vrte‘ uz hit folkera iz BiH: ‘Žurim sad na ručak kod Kardashianki‘

‘Helikopter‘ Fadila Fazlije doživio je ogroman uspjeh nakon što je njegova pjesma postala Tik Tok hit

Britney Spears; Fadil Fazlija; Kourtney Kardashian s kćeri Penelope i zaručnikom Travisom Bakerom

 Screenshot/TikTok

Pjesma "Helikopter" bosanskohercegovačkog turbofolkera Fadila Fazlije postala je pravi globalni hit, a sad je napokon dobila i videospot. Iako je snimljen prije skoro šest godina, singl je posljednjih dana doslovce zaludio svijet i to najviše zahvaljujući TikToku i reality zvijezdi Kourtney Kardashian.

Naime, pjesma na spomenutoj društvenoj mreži ima oko milijardu pregleda i više od 1,5 milijuna snimljenih videa, a trendu snimanja videa u kojima se vrte poput helikoptera pridružila su se i neka od najvećih svjetskih imena.

Sve su pokrenuli Kourtney Kardashian, njezina kći Penelope i zaručnik, roker Travis Baker, a video su zatim snimili i DJ David Guetta, pop pjevačica Britney Spears, zvijezde Tottenhama, Juventusa te mnogi drugi.

Službeni remiks i video nastali su u suradnji s EMDC Networkom, Fazlijinim dugogodišnjim partnerom, piše portal Klix.ba. Spot je sniman u Austriji te Bosni i Hercegovini, a režiju potpisuje Haris Samardžić.

"Video je tu. Bojao sam se leta, ali dušmani su me nagovorili da letim!", izjavio je Fazlija i samouvjereno dodao kako se ne bi začudio da i na YouTubeu uskoro sruši sve rekorde.

"Žurim sad na ručak kod sestara Kardashian", našalio se pjevač, aludirajući na ogroman uspjeh koji je njegov "Helikopter" doživio na TikToku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:22