KRAJ ROMANSE

Zbog nje je učio engleski, a sada je ljubavi došao kraj: Slavna manekenka prekinula s Bad Bunnyjem

Romansa Kendall Jenner i Bad Bunnyja započela je, barem javno, u veljači kada su manekenka i pjevač izašli na spoj

Kendall Jenner i Bad Bunny
 

 Profimedia/

Sve ih se manje viđalo skupa, a sada je i potvrđeno - Kendall Jenner i Bad Bunny su prekinuli, prenosi People. Njihovo je zadnje druženje u javnosti bilo na afterpartyju Saturday Night Livea u listopadu, kada je manekenka došla podržati Bad Bunnyja koji je bio voditelj i glazbeni gost u emisiji.

Romansa je započela, barem javno, u veljači kada su manekenka i pjevač izašli na spoj gdje su im se pridružili Hailey i Justin Bieber. "Sviđa joj se i zabavlja se", rekao je tada izvor koji je otkrio da se ovaj par druži otkako se reper doselio u Los Angeles. Vrijeme je prolazilo, a par je sve više vremena provodio skupa pa su nakon "Coachelle" otišli na zajednički odmor u Idaho.

image

Kendall Jenner i Bad Bunny

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Definitivno djeluju zaljubljeno i super ozbiljno", tada je potvrdio izvor. Nakon toga su zajedno bili na "Milano Fashion Weeku", gdje je par gledao Guccijevu modnu reviju za proljeće/ljeto 2024. godine, a manekenka je kasnije i sama prošetala pistom za Versace.

Bad Bunny nije htio govoriti o privatnom životu pa zapravo nikada nije potvrdio vezu, ali je rekao da u njegovom životu postoji netko zbog koga želi usavršiti engleski. "S nekim određenim ljudima pričam engleski. S jednom od njih prije nisam mogao razgovarati", kazao je reper.

Iako su se neki nadali da se par samo distancirao, čini se da, iako su je započeli skupa, neće završiti zajedno 2023. godinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:40