PROŠLA LJUBAV

Zbog njega je ostavila zaručnika, a nakon samo četiri mjeseca njihovoj romansi došao je kraj

Sada već bivši glazbeni par prvi su put povezani u veljači nakon što su viđeni u Nobu Malibuu

Tyga i Avril Lavigne

 Profimedia/

Četiri mjeseca - toliko je trajala ljubav Avril Lavigne i Tygae. Kako donosi TMZ, par je prije nekoliko tjedana donio zajedničku odluku da se raziđu. Naveli su i kako su se rastali bez ljutnje, jednostavno shvativši da je to prirodni tijek njihova odnosa.

Unatoč tome, nije bilo naznaka da imaju problema jer je pjevačica gotovo cijelo vrijeme nosila ogrlicu od 80 tisuća dolara koju joj je Tyga poklonio u ožujku. Inače, reper je zadnjih mjeseci bio jako zaposlen zbog snimanja i promocije svojih najnovijih singlova. Ovaj sada već bivši glazbeni par, 38-godišnja Lavigne i 33-godišnji Tyga prvi su put povezani u veljači nakon što su viđeni u Nobu Malibuu. U to je vrijeme Lavigne još uvijek bila zaručena za Moda Suna (36). Međutim, nedugo nakon toga Lavinge i Mod potvrdili su da se rastaju, piše Page Six.

image

Tyga i Avril Lavigne

Tpg/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Tpg/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Njih dvoje su imali problema zbog kojih su se više puta razilazili i ponovno mirili prije nego što su zauvijek prekinuli svoju vezu. Prema TMZ-u, prevara nije bila uzrok njihovog razlaza. Dva tjedna kasnije, Tyga i Lavigne ponovno su viđeni prije nego što su potvrdili svoju vezu tijekom Pariškog tjedna mode 6. ožujka. U jednom su trenutku u Parizu čak odjenuli slične kožne kombinacije. No nakon toga njih dvoje ostali prilično suzdržani sve do vijesti o njihovom razlazu. Predstavnici Tyge i Lavigne nisu još odgovorili na zahtjev Pagea Six za komentar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:17