VELIKO SLAVLJE

Zbog njihove je ljubavne priče prije 23 godine Hrvaticama zagorio ručak, a sada su se ponovno okupili

Slavna dr. Quinn i njezin Sully ponovno su se okupili kako bi proslavili njegov 60. rođendan

Ekipa serije 'dr. Quinn: žena vrač'

 Instagram

Glumac Joe Lando, koji je svjetsku slavu stekao ulogom Byrona Sullyja u seriji 'Dr. Quinn, žena vrač' nije skrivao suze radosnice oduševljen što se povodom njegovog šezdesetog rođendana ponovo našao u društvu ekipe s kojom je prije tridesetak godina snimao popularni serijal. Naime, na proslavi rođendana američkog glumca okupili su se Jane Seymour (nezaboravna u ulozi Dr. Quinn), William Shockley (glumio je Hanka Lawsona), te Jason Leland Adams (igrao je Prestona Lodgea). Rođendanska fešta bila je idealna prilika da se ekipa opet uživo sretne nakon dugog niza godina, a Seymour je na Instagramu podijelila nekoliko fotografija s proslave.

- Čak i nakon svih ovih godina još uvijek me nose na dlanu! Moje srce je puno nakon druženja s tim nevjerojatnim ljudima. Okupili smo se kako bismo rano počeli slaviti Joeov veliki rođendan! - napisala je glumica, koja je kolege iz serijala prije godinu i pol dana imala prilike vidjeti putem zooma, što ga je popratio Entertainment Weekly. Tijekom tog virtualnog susreta pričali su o zgodama sa seta serije čije je snimanje trajalo šest sezona, od 1993. do 1998. godine.

Podsjetimo, serija prati život Michaele 'Dr. Mike' Quinn koja se nakon smrti oca seli u mali gradić Colorado Springs i tamo otvara svoju ordinaciju. Uz pomoć babice Charlotte Cooper polako se privikava na novu sredinu, ali onda se dogodi tragedija. Charlotte umire od trovanja uzrokovanog ugrizom zmije, a prije svoje smrti zamoli Dr. Mike da se brine o njezino troje djece, Matthewu, Colleen i Brianu. U prilagodbi na novi život i grad pomaže joj i naočiti Byron Sully, kojeg je glumio Joe Lando.

On je davno priznao da je na početku snimanja bio zaljubljen u Jane Seymour:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:11