BIZARNO

Zbog nove objave Britney Spears fanovi silaze s uma: ‘Je li ovo znak? Draga, jesi li dobro?‘

Pjevačica je na Instagramu podijelila sliku velikog, zgodnog crvenog hladnjaka uz jednu jedinu riječ - "crveno"
Britney Spears
 Instagram

Britney Spears nastavlja drmati internetom: na Instagramu je podijelila sliku velikog, zgodnog crvenog hladnjaka uz jednu jedinu riječ - "crveno" i u hipu dovela do ludila sve koji misle da pop-princeza preko društvenih mreža šalje tajnih poruke fanovima koji je podržavaju u nastojanjima da se riješi skrbništva oca Jamieja Spearsa nad njezinim životom koje, sudskom odlukom, traje od 2008. godine.

Ljudi dešifriraju značenje posta i nude brojna, neka čak i rubno logična objašnjenja.

Tako je jedan fan, duboko uvjeren da je provalio, kako kaže, očigledni tajni kod, napisao: "Freeze Britney!" Pojasnio je kako je to igra riječi i nesumnjiva asocijacija na kampanju "Free Britney" koja je pokrenuta prije nekoliko godina, a intenzivirala se u posljednja dva mjeseca.

Drugi teoretičari misle da pjevačica zapravo pokušava na neobičan način najaviti novu pjesmu koja će se možda zvati "Crvena" (doduše, po istoj logici mogla bi se zvati i "Frižider"?).

image
Lecoeuvre Phototheque/Afp/Pr

U reakcijama pišu pitanja poput: "Draga, jesi li dobro?", a neki su Britney zamolili da u sljedećoj objavi na Instagramu odjene crvenu haljinu ako im želi pokazati da nešto nije u redu.

Komentari se gomilaju, svi pričaju o objavi, teorije se množe i čeka se neko, po mogućnosti manje kriptično objašnjenje za nju.

Mogućnosti je, doista, mnoštvo: možda je to doista poziv u pomoć, možda čudna najava nove pjesme (iako je pjevačica navodno odustala od novih glazbenih uradaka do trenutka dok ne bude mogla sama upravljati svojim životom i karijerom), a možda se Britney jednostavno sviđa oveći kućanski uređaj i nije mogla odoljeti da to ne kaže svijetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 16:52