NAPADALI JE

Zbog pritiska fanova prekinula s dečkom: ‘Ispričavam vam se, bit ću zrelija, okrećem se karijeri‘

Pop zvijezde u Južnoj Koreji i Japanu rade u industrijama koje su notorno opterećujuće

Grupa ‘aespa‘

 Young Ho/Ddp Usa/Profimedia/Young Ho/ddp Usa/profimedia

K-pop zvijezdu Karinu osudila je vojska obožavatelja nakon što je javno priznala da je u vezi s glumcem Lee Jae-wookom ranije ove godine, a nakon iznimnog pritiska svojih obožavatelja, Leejeva agencija C-JeS Studio potvrdila je njihov prekid, rekavši da se želi "usredotočiti na svoje filmske projekte".

Dodali su da će se dvojac "i dalje podržavati kao kolege", prenosi BBC.

image

Grupa ‘aespa‘

Olivier Borde/Bestimage/Profimedia/Olivier Borde/bestimage/profimedia

Naime, spomenuti su obožavatelji također kritizirali ovu predvodnicu četveročlane k-pop grupe zvane "aespa" te je naposlijetku potaknuli da se ispriča na Instagramu, gdje je obećala "zaliječiti rane" koje im je nanijela.

- Ispričavam se što sam vas iznenadila - napisala je 23-godišnjakinja i obećala da će u budućnosti pokazati "zreliju i marljiviju stranu".

Podsjetimo, obožavatelji pjevačice su se navodno odvezli kamionom do agencije spomenute korejske pop zvijezde nakon što su saznali da ona hoda s glumcem, sada već bivšim dečkom, i na elektroničkom oglasnom panou na vozilu upitali: "Zar ljubav koju ti pružaju obožavatelji nije dovoljna?"

Inače, ovo nije jedini takav incident. Pop zvijezde u Južnoj Koreji i Japanu rade u industrijama koje su notorno opterećujuće, gdje je teško snaći se u takvim privatnim situacijama. Prije samo deset godina bila je uobičajena praksa da K-pop agencije zabranjuju novim zvijezdama da izlaze ili čak imaju osobni mobilni telefon, a čak i sada priznanja romantičnih veza fanovi često smatraju skandaloznim.

Prošlog kolovoza je BBC izvijestio o tome kako je veza glavne pjevačice grupe Blackpink Jisooa i glumca Ahn Bo-hyuna uzdrmala K-pop svijet. Neki stručnjaci rekli su tada za BBC da ih agencije nastoje prodati kao "romantično dostupne" idole.

Također, Japanu su mnoge pop zvijezde u svojim ugovorima vezane klauzulama "za zabranu izlaska", a za vjenčanje je potrebno dopuštenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:56