SADA JE SVE DRUGAČIJE

‘Zbog ‘Sirovih strasti‘ izgubila sam skrbništvo nad sinom. Sudac ga je pitao zna li da mama snima filmove o seksu‘

Glumica ima sina Roana s bivšim suprugom Philom Bronsteinom, a posvojili su ga 2000. godine

Michael Douglas i Sharon Stone u filmu ”Sirove strasti” 1992.

 Tristar Pictures - Carolco Pictu/Collection Christophel Via Afp

Sharon Stone postala je svjetska zvijezda nakon što je odigrala ulogu u erotskom trileru “Sirove strasti” 1992., nešto što je negativno utjecalo na njezin privatni život.

- Izgubila sam skrbništvo nad svojim djetetom. Sudac je pitao moje dijete: „Znaš li da tvoja majka snima filmove o seksu?”, prisjetila se glumica u jednom podcastu.

- Ljudi sada hodaju uokolo bez odjeće na televiziji, a vi ste vidjeli možda oko šesnaestinu sekunde moje moguće golotinje, zbog čega sam ja izgubila skrbništvo nad svojim djetetom, objasnila je nedavno.

image

Michael Douglas i Sharon Stone u filmu "Sirove strasti" 1992.

Tristar Pictures - Carolco Pictu/Collection Christophel Via Afp

Stone dijeli sina Roana s bivšim suprugom Philom Bronsteinom. Par se vjenčao 1998., a Roana su posvojili 2000. Tri godine kasnije, Bronstein je podnio zahtjev za razvod koji je finaliziran 2004.

Iako je nakon razvoda tražila puno skrbništvo nad svojim tada osmogodišnjim sinom, sudac je na kraju odbio njezin zahtjev, vjerujući da mu Bronstein može pružiti stabilnije okruženje.

Sudac je ustvrdio da je "pretjerano reagirala" na zdravlje svoga sina predlažući mu injekcije botoksa kako bi spriječila smrad stopala, što je ona demantirala. Također je primijetio da je brigu o svom sinu često "prepuštala trećim osobama".

image

Sharon Stone sa sinom Roanom

John Macdougall/Afp

- Završila sam u klinici Mayo s pojačanim otkucajima srca. Srce mi je bilo slomljeno, rekla je glumica koja je 2008. izgubila žalbu za dobivanje punoga skrbništva nad Roanom. Posvojila je još dvoje djece, Lairda Vonnea (17) 2005. i Quinn Kelly (16) 2006.

Danas je bliska s Roanom (22) koji je još 2019. podnio dokumente kako bi svom imenu dodao prezime "Stone".

A što se tiče snimanja filma "Sirove strasti", glumica kaže da je na setu bilo izrazito stresno.

- Paul Verhoeven (redatelj) završio je u bolnici. Puknuo mu je sinus i nije mogao prestati krvariti iz nosa. Imali smo ogroman pritisak na tom setu, ispričala je za The New Yorker 2021.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:44