VOLI PUTOVANJA I LUKSUZ

Zbog srpske folk pjevačice ostavio je zaručnicu, a sada je gradonačelnik Banja Luke pokazao novu curu

Andrea Lužija prvi se put pohvalila sa svojim novim dečkom u svibnju ove godine

Andrea Lužija i Draško Stanivuković

 Instagram/Cropix/

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković (30) pohvalio se svojom novom djevojkom Andreom Lužijom. Njih su se dvoje držali za ruke i privlačili poglede okupljenih, a Andrea je za tu prigodu odijenula traper minicu i bijelu majicu, dok se gradonačelnik pojavio u bijeloj majici i tamnim hlačama.

Njihova fotografija osvanula je na društvenim mrežama samo dva dana nakon što je njegova navodna bivša djevojka, srpska folk pjevačica Tanja Savić obznanila da ima novog dečka. Riječ je o 11 godina mlađem pilotu Muhamedu Mikiju Bešiću.

Andrea Lužija prvi se put pohvalila sa svojim novim dečkom u svibnju ove godine kada su se oboje pojavili na jednoj privatnoj zabavi.

Inače, Andrea je iz Banja Luke, završila je Srednju poslovnu školu, a studirala je Fakultet političkih znanosti na sveučilištu u Banja Luci. Voli putovati i uživa na luksuznim destinacijama.

Podsjetimo, Draško Stanivuković privukao je veliku pažnju javnosti zbog navodne afere s udanom 38-godišnjom folk pjevačicom, zbog koje je čak i ostavio zaručnicu Kristinu Beronju. Njihova afera bila je navodno aktualna početkom 2022., a prije Tanje, šuškalo se da je ljubio još jednu pjevačicu - Kiju Kockar. On je o svemu mudro šutio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. ožujak 2024 15:02