RAT NA TWITTERU

Zbog Willa Smitha fanovi napadaju Jima Carreyja: ‘Odvratan si, trebao si završiti u zatvoru‘

Carreyu su izvukli skandal iz 1997. godine kada je bez njene dozvole na pozornici MTV-a u usta ljubio tada 19- godišnju Aliciu Silverstone

Kontroverzni poljubac Jima Carreya i Alicie Silverstone

Jim Carrey (60) našao se na udaru kritika nakon što je komentirao Will Smitha zbog napada na Chrisa Rocka tijekom dodjele Oscara. Komičar je kritizirao i Hollywood jer je Smith dobio ovacije nakon što je primio kipić za najboljeg glumca samo nekoliko trenutaka nakon što je ošamario Rocka.

Carrey je zaključio da mu je muka zbog pljeska koji je dobio Will. No njegovi su ga obožavatelji brzo podsjetili da je, kako tvrde, seksualno napao tada 19-godišnju Aliciu Silverstone na dodjeli nagrade na MTV filmu 1997.

Te je noći Jim pokušao poljubiti i Willa Smitha, nakon što je proglašen pobjednikom MTV Movie & TV nagrade za najbolji poljubac. Dok je išao do pozornice Smith ga je odgurnuo zbog toga. Ta dva isječka se sada vrte na Twitteru, a korisnici nazivaju Carreya licemjernim.

- Bilo mi je muka od ovacija. Hollywood je samo masa bez kralježnice i mislim da je ovo jasan pokazatelj da nismo više "cool klub". Ja bih tužio Willa za 200 milijuna dolara jer će taj video biti tu zauvijek, bit će sveprisutan, rekao je Jim za CBS-ovu Gayle King.

Dodao je kako da smatra da je u redu vikati iz publike i pokazati neodobravanje, ali da nitko nema pravo izaći na pozornicu i udariti nekoga po licu jer je rekao nešto. Carrey je zaključio da je šamar je došao niotkuda.

- Želim mu sve najbolje. Nemam ništa protiv Willa Smitha. Napravio je velike stvari, ali to nije bio dobar trenutak. Bacilo je sjenu na cijelu dodjelu. Bio je to sebičan trenutak, rekao je Carrey.

Ubrzo nakon komentara krenula je lavina na društvenim mrežama. Obožavatelji su se počeli prisjećati 1997. godine i djela koje je na dodjeli nagrade počinio Carrey.

- U tom slučaju, Jim Carrey bi trebao biti u zatvoru zbog seksualnog napada na tinejdžericu Aliciu Silverstone na pozornici na dodjeli MTV nagrada 1997., a zatim i pokušaja seksualnog napada na Willa Smitha na istoj dodjeli nagrada, rekao je jedan od korisnika društvenih mreža.

Neki od komentara naglašavaju kako bi glumac trebao gledati svoja posla jer je u jednoj noći napao dvoje ljudi. Javila se i rasprava o tome koliko je Alice u tom trenutku imala godina, neki tvrde 17, a drugi 19 ili 20, no zaključili su kako to nije ni bilo bitno jer ju je poljubio bez njenog odobrenja.

Ranije ovog tjedna osuda Willa od strane Zoe Kravitz (33) također se izjalovila. Svoju osudu na postupke Willa objavila je na Instagramu, stavila je sliku svoje haljine za dodjelu nagrade i napisala " Evo moje haljine za reviju gdje očito sada napadamo ljude na pozornici". No njeni su je obožavatelji prisjetili na komentar o sinu glumca kralja Richarda, kada su zajedno glumili u After Earth. On sada ima 23 godine, no tada je imao samo 14, a ona 24.

image

Jim Carrey

Frederic J. Brown/Afp/Profimedia

- Bilo je trenutaka kada sam se družila s Jadenom i razmišljala da ne mogu vjerovati da ima 14 godina. Morala sam pripaziti što mu govorim, rekla je Zoe na pitanje o Jadenu tijekom intervjua za V Magazine za njihovo izdanje iz lipnja 2013.

Korisnici interneta bili su užasnuti neprimjerenim primjedbama i rekli su da je Zoe licemjerna te sugerirali da nije u poziciji kritizirati filmsku zvijezdu.

Prisjetimo se kako se Will ispričao i rekao da je njegovo ponašanje neprihvatljivo i neoprostivo te da se osramotio. U međuvremenu, supruga Jada Pinkett Smith (50) konačno je prekinula šutnju u utorak objavom na Instagramu koja je glasila: "Ovo je sezona ozdravljenja i ja sam tu zbog toga".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:38