DVA NASTUPA

Zdravko Čolić otkrio kako izgledaju pripreme za velike zagrebačke koncerte: Bit će spektakl!

Sve je spremno za 26. i 27. prosinac, kada će Čolić pred Zagrepčane izaći s čak 50 pratećih glazbenika

Pripreme za veliki koncert

 Vedran Sevcuk/

Dok Zagrepčani i njihovi gosti odbrojavaju dane do najiščekivanijih božićno-novogodišnjih koncerata Zdravka Čolića i simfonijskog orkestra, upravo oni, glavni akteri, okupili su se u punom sastavu na jednoj od završnih proba, kako bi sve bilo spremno za 26. i 27. prosinca, za kada su najavljeni veliki koncerti u Areni Zagreb.

image

Pripreme za veliki koncert

Vedran Sevcuk/
image

Pripreme za veliki koncert

Vedran Sevcuk/

Prizor s jedne od proba, koju je Čolić objavio na svojim društvenim mrežama, a na kojoj se vidi svih 50 članova simfonijskog orkestra, već sam po sebi izgleda impresivno, a što će uslijediti na samim koncertima, kada se ovi glazbenici smjeste pred nekoliko desetaka tisuća ljudi i pod veličanstvenu rasvjetu, ostaje za vidjeti i to za svega nekoliko dana.

Tijekom bogate karijere koja traje već pet desetljeća, Zdravko Čolić nastupio je u svim najvećim koncertnim i sportskim dvoranama, kao i na stadionima diljem regije, ali se tek od nedavno odlučio okušati u koncertnom programu koji se oslanja na simfonijski orkestar. Upravo sada, bit će prilika i da Zagrepčani uživaju u izvedbama sjajnih instrumentalnih solista novosadskog Big benda i orkestra opere SNP Novi Sad, u posebno odabranom Čolićevom repertoaru, čije aranžmane ovaj put potpisuje dirigent Fedor Vrtačnik.

image

Pripreme za veliki koncert

Vedran Sevcuk/
image

Pripreme za veliki koncert

Vedran Sevcuk/

Koliko se zagrebačka publika zaželjela Čole, pokazuje i činjenica da je koncert zakazan za 26. prosinac rasprodan u svega nekoliko tjedana. Zbog toga je, na želju i oduševljenje publike, dogovoren još jedan – 27. prosinca, za koji je ostalo još jako malo ulaznica, dostupnih putem Eventim sustava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. ožujak 2023 12:53