SAVJETI ZA MISS SVIJETA!

‘Želiš uspjeti u Hollywoodu? Napravi nove grudi, popravi proporcije, dodaj volumena u stražnjicu‘

Napustila sam njegov ured zgrožena, kaže indijska glumica Priyanka Chopra o neugodnom susretu s redateljem kojeg nije htjela imenovati
Priyanka Chopra
 GERRY PENNY/AFP

Priyanka Chopra u svojoj novoj autobiografiji "Unfinished" progovorila je s čime se sve morala boriti dok se probijala u svijetu glume nakon što je 2000., u dobi od 18 godina, u Londonu pobijedila na svjetskom izboru za Miss svijeta. Indijska ljepotica tako je otkrila da joj je jedan filmski redatelj na početku karijere savjetovao da si "napravi nove grudi" i "popravi proporcije" - žalosno, ali istinito, no s njim se složio i Priyankin tadašnji menadžer.

- Nakon nekoliko minuta razgovora, redatelj mi je naredio da ustanem i malo se zavrtim za njega. I jesam, napravila sam to. Zurio je u mene dugo i snažno, procjenjujući me, a onda mi je predložio da povećam grudi, popravim čeljust i dodam malo volumena u stražnjicu... Rekao je da poznaje sjajnog liječnika u Los Angelesu kod kojeg bi me mogao poslati.

image
Priyanka Chopra
Picturelux/The Hollywood Archive/Alamy/Alamy/Profimedia

Napustila sam njegov ured zgrožena. Je li bio u pravu? Zar zbilja neću moći biti uspješna ako ne korigiram vlastito tijelo? Dugo sam se pitala jesam li uopće podobna za ovaj posao, za glumu, sumnjala sam u sebe jer izgledam drugačije, u vlastitim očima odjednom sam postala tako malena, beznačajna - napisala je Priyanka.

U razgovoru za Metro UK Chopra je nedavno izjavila kako su joj s vremenom brojne kritike na račun njezina izgleda postale "normalne".

- Nikad nisam imala hrabrosti zauzeti se za sebe. Govorili su mi: 'Ne budi dosadna, nova si u industriji, ne želiš imati reputaciju djevojke koja uzrokuje probleme, ne želiš biti na glasu kao jedna od onih s kojima nije lako surađivati'. I ja sam 'pala' na to, iako se smatram naprednom i pametnom. S vremenom sam naučila postaviti se drugačije, ali tad sam bila prestravljena - otkrila je 38-godišnja zvijezda TV serije "Quantico" i filma "Spasilačka služba".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 17:32