GLAZBENI SPEKTAKL

Željko Joksimović održat će svoj šesti koncert u Areni Varaždin: ‘Dragi moji, hajde da nam jesen počne s ljubavlju‘

Jedan od najpopularnijih izvođača s ovih prostora i veliki miljenik dama u petak nastupa u Areni Varaždin

Željko Joksimović

 Matija Djanjesic/Cropix

Varaždinke su u transu! Jedan od najpopularnijih izvođača s ovih prostora i veliki miljenik dama, Željko Joksimović, u petak nastupa u Areni Varaždin. Ovu mu je već šesti koncert u ovom prostoru, što Joksimovića čini najčešćim gostom u Areni Varaždin otkako je izgrađena 2009. godine.

- Dragi moji, hajde da nam jesen počne s ljubavlju, vidimo se 15.9. u varaždinskoj Areni, čekam vas - poručio je Joksimović svojim obožavateljima na društvenim mrežama uoči varaždinskog koncerta.

Željko Joksimović istaknuti je glazbenik, skladatelj i multiinstrumentalist s bogatom karijerom u glazbenoj industriji. Poznat je po svojoj izvanrednoj vokalnoj sposobnosti i talentu za stvaranje hitova. Njegova glazba obuhvaća različite žanrove, a njegove pjesme, poput ‘Drska ženo plava‘, ‘Leđa o leđa‘, ‘Nije ljubav stvar‘... postale su evergreeni na regionalnoj glazbenoj sceni.

Joksimović je 2004. predstavljao Srbiju i Crnu Goru na Eurosongu s pjesmom ‘Lane moje‘, s kojom je zauzeo drugo mjesto i stekao međunarodnu slavu i postao prepoznatljiv i izvan granica Srbije i Crne Gore.

Uz to, poznat je i kao producent te autor pjesama drugih izvođača od kojih se ističu ‘Nesanica‘ i ‘Čija si‘ Toše Proeskog, ‘Miljacka‘ Halida Bešlića, te ‘Lejla‘ s kojom je Hari Mata Hari predstavljao Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu. Pjesma je osvojila treće mjesto, a Željko Joksimović odnio je nagradu za najboljeg kompozitora prema mišljenju kompozitora sudionika festivala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 19:20