POMAHNITALI UM

Žena (23) izbola muškarca tijekom seksa: ‘Ja sam Salma Hayek iz slavnog filma, ovo ti je osveta za dron!‘‘

Ubola je nožem partnera tijekom seksa kao osvetu za američki napad u kojem je ubijen iranski zapovjednik!?

Salma Hayek i Nika Nikoubin

 Profimedia/screenshot YouTube/

Studentica iz Teksasa Nika Nikoubin (23), koja je osuđena jer je na spoju naslijepo ubola nožem svog partnera tijekom seksa kao osvetu za američki napad dronom u kojem je ubijen iranski zapovjednik, sada inzistira na tome da je prilikom tog stravičnog čina halucinirala da je ona lik Salme Hayek iz filma ‘Od sumraka do zore‘.

Kako prenosi New York Post, Nikoubin je rekla vlastima da je ubod nožem bio osveta za smrtonosni napad dronom 2020. koji je ciljao vojnog vođu. Dobila je tri godine uvjetne zatvorske kazne jer je ubola u vrat Daniela Trevina tijekom seksa u hotelskoj sobi u ožujku 2022. Priznala je krivnju po dvije točke optužnice za lažno zatvaranje uz upotrebu smrtonosnog oružja.

Sutkinja Carli Kierny navela je Nikoubinine mentalne probleme kao razlog zašto joj je ponuđena uvjetna kazna u Teksasu. Mlada je žena patila od teške depresije, shizofrenije i bipolarnog poremećaja.

Nikoubin je rekla sucu da je bila silovana kad je imala 18 godina i da "nije u potpunosti shvatila utjecaj koji je to iskustvo imalo na nju i njezino se mentalno zdravlje pogoršalo". Također je tvrdila da je bila u ustanovi za mentalno zdravlje 10 dana prije susreta s Trevinom u hotelu.

Sada je detaljno opisala svoj način razmišljanja prije tog kobnog čina.

"Bio sam u vrlo maničnom stanju uma", rekla je Nikoubin. “U biti sam se pogledala u ogledalo i pomislila ‘Ova glumica je zgodna‘, misleći da sam Salma Hayek iz filma ‘Od sumraka do zore‘, i halucinirala sam da imam zmiju oko ramena,” dodala je, govoreći o scenariju Quentina Tarantina iz 1996.

Nikoubin je upoznala svoju žrtvu na aplikaciji za upoznavanje Plenty of Fish prije nego što se par odlučio naći radi seksa u hotelu Sunset Station 5. ožujka 2022., rekli su policajci. Tijekom seksa, Nikoubin je vezala oči svojoj žrtvi, a zatim ga ubola u vrat ružičastim kuhinjskim nožem koji je ponijela sa sobom. Žrtva je posvjedočila da ju je gurnuo sa sebe nakon što je osjetio oštru bol i povikao: "Što to radiš?" Nikoubin je brzo pobjegla iz hotelske sobe, ali ubrzo ju je uhvatila policija.

“To je otišlo toliko daleko da sam, čak i dok sam imala lisice na rukama, još uvijek mislila da sam u tome liku. Mislila sam da ćemo zatim odigrati scenu sa skrbništvom... kao, snimit ćemo tu scenu u zatvoru", tvrdi Nikoubin.

“Kad su me intervjuirali, mislila sam da sam TV lik. Mislila sam da sam Carrie (koju glumi Claire Danes) iz ‘Domovine‘ i zamišljala sam kameru iza mene kako snima sve te scene", dodala je.

Tijekom ispitivanja, Nikoubin, koja je u SAD došla iz Irana kad joj je bilo samo 12 godina, rekla je detektivima da je prolijevala američku krv iz "inata i osvete" zbog američkog ubojstva iranskog vojnog vođe, Qasema Soleimanija.

“Ne vjerujem u stvari koje sam rekla te večeri. To nije u okviru mojih političkih stavova niti političkih stavova moje obitelji", rekla je za The Post.

Počiniteljica, koja tvrdi da je u to vrijeme bila bez lijekova, rekla je da je shvatila da je ubola Trevina tek šest tjedana kasnije dok je bila zatvorena u zatvorskoj ćeliji.

Na suđenju je njezin odvjetnik okrivio njezinu psihotičnu epizodu za ubadanje.

“Halucinirala sam. Bila sam pod utjecajem alkohola. Nisam radila ono što su me roditelji učili. Sve to zajedno, dovelo je do toga da sam imala maničnu epizodu. Shizofrenija i bipolarni poremećaj. Sve to prije mog uhićenja", objasnila je.

Proteklih godinu dana Nikoubin tvrdi da je stalno uzimala svoje lijekove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. prosinac 2023 07:40