MLADOLIKA ZVIJEZDA

Žena (74) za koju tvrde da ne može ostarjeti pozirala s tridesetogodišnjim kćerima i šokirala javnost: ‘Kao sestre!‘

Spavate li mirno, Kardashianke?

Vera Wang s kćerima

 Instagram/Vera Wang/

Spavate li mirno, Kardashianke? Slavna dizajnerica Vera Wang (74), za koju mnogi kažu da je "otkrila izvor mladosti", ponovno je šokirala javnost najnovijom fotografijom na kojoj pozira sa svojim kćerima za Božić.

74-godišnja modna dizajnerica, koja stoji iza nekih najimpresivnijih holivudskih vjenčanica, podijelila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira s Ceciliom Becker (33) i Josephine Becker (30), a njih tri izgledaju kao tri sestre!

Vera je pritom nosila vlastitu kreaciju - dugu, sjajnu plavozelenu haljinu koju je upotpunila velikim cvjetnim detaljem na ramenu. Sestre Becker također su nosile kreacije s majčinim potpisom koje su šivane po mjeri i u istoj živopisnoj boji.

"Ja i moje cure...!!! Tako smo sretni zajedno...", napisala je u opisu fotografije koju je podijelila na društvenim mrežama i pritom oduševila svoje pratitelje.

"Izgledaš senzacionalno! Umjesto majke i dvije kćeri ja vidim tri prekrasne sestre", glasio je samo jedan od mnoštva komentara na fotografiju.

"Djedičine pomoćnice izgledaju NEVJEROJATNO", "Tako prekrasna obitelj", glasili su još neki od komentara.

Ranije ove godine, Wang je otkrila tajnu njezine vječne ljepote: ispijanje votke i jedenje McDonald‘sa, kao i to što je non-stop zauzeta poslom. Wang kaže kako svoj izgled održava mladolikim jer "naporno radi na sebi".

Podsjetimo, Vera je u dobi od 23 godine postala najmlađa modna urednica i stilistica časopisa Vogue dotad, a na toj poziciji bila je 16 godina, nakon čega je otišla na mjesto glavne dizajnerice modne kuće Ralph Lauren. Na aveniji Madison je 1990. godine otvorila prvu trgovinu svog brenda, a postala je jedna od najpoznatijih dizajnerica vjenčanica na svijetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 16:47